[]

Kırmızı Rujun Kraliçe Markası Hangisidir?

hatunlar bana diyin ki (bilen erkeklerde olabilir tabii) "yeryüzünde, tüm evrende, kosmosda eğer ki bir kadın tüm cazibesi ile bir kırmızı ruj sürecekse işte o, x marka olmalıdır!"

hatta x markanın y serisi olmalıdır filan gibi detay da verebilirsiniz.

para mühim değil. 100 tl verebilirim yani herhalde daha pahalısı da yoktur ha? var mıdır yoksa? varsa da alırım lan ömürlük gider o zaten :)

edit: dudak dolgun, ten beyaz, parlak kırmızı sevmiyorum yapış yapış gibi görünenler hani filan.

 
uzun zamandır kullandığım tek kırmızı avon - eternal flame. mat kırmızı ama nasıl güzel bir renk var ya off off.

www.google.com.tr
  • zenc  (21.12.11 15:28:48) 
chanel


  • rn  (21.12.11 15:31:14) 
mac - russian red, mac - ruby woo. ikisi de muhteşem kırmızı rujlar. russian red biraz daha mavi alt tonlu, ikisini de denemekte fayda var. fiyatları da 43 tl. iki ruj da mat yapılı olduğundan duruşları çok güzel, kalıcılar bir hayli.


  • dasher  (21.12.11 15:33:53) 
özellikle çok para verecekseniz başkalarına seri, renk sorarak karar vermeyin bence. herkes için bir kırmızı ruj bulunur derler genelde, iyi bir parfümeriye gidip deneyerek almanız daha iyi olacaktır. birisine kırmızının bir tonu gidiyorsa belki size başka bir tonu daha çok yakışacaktır.


  • quasiromantic  (21.12.11 15:35:25) 
tr.strawberrynet.com

tr.strawberrynet.com

tabiki bu ikisi!! paraya kıyarım diyorsan tabi. yoksa daha cazip olanları da var.
  • ucankedii  (21.12.11 15:37:27) 
kırmızı ruj seçerken sizin ten/diş kombinasyonunuz çok ama çok önemlidir. tavsiye renkleri denemeden almayın. mac veya inglot gibi mağazalara gidin veya chanel desklerinde beğendiğiniz renkleri deneyin. denedikten sonra alın derim.


  • qwertyuo  (21.12.11 16:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.