[]

Kredi kartı yıllık ücreti

Merhaba arkadaşlar yapıkredi world kartı kullanıyorum bu ay 50 tl kart ücreti kestiler acaba bu kesilen yıllık ücreti geri alabiliyormuyuz alabiliyorsak nasıl?




 
müşteri hizmetlerini aradım itirazda ettim ama herhalde çok çirkefleşmedimki illada olmaz dediler. Her ay yüklü mitarlarda olan taksitlerimi düzenli yatırdığımıda belirttim ama yinede sallamadılar.işin açıkçası 50 lira çok koymuyoda bu bankaların böle havadan para kazanmasına kıl oldum bi şekilde parayı geri almak istiyorum.


  • banx  (21.12.11 12:13:08) 
telefon edip kart ücretini geri istiyorum dediğinizde %90 iade ediyorlar. sizin durumda olduğu gibi olmaz dediklerinde ise kartınızı iptal ettireceğimizi söylüyoruz. %10'luk kısım da böylece halolmuş oluyor.


  • pisiklet  (21.12.11 12:23:42) 
bende aynen öyle yaptım.ilk önce eğer önümüzdeki 3 ay içinde 3500 lira harcama yaparsam kart ücretinin alnmıyacağını söylediler ben bunun için bir garanti veremeyeceğimi söyleyince o zaman birşey yapamayacağını söyledi telefondaki bayan bunun üzerine bende kartı iptal etmek istiyorum dedim ki bunda ciddiydim gerçektende iptal edicektim bayan işlemleri başlatacağı sırada kartınızda 30 lira puanınız bulunuyo yinede iptal edelimmi diyince bende ozaman şunları bi harcıyım bari dedim:) yani gördüğünüz gibi ne denediysem olmadı


  • banx  (21.12.11 12:33:46) 
Annem yılmaksızın her sene kart ücreti kestiklerinde bankaya gidip, geri ödenmesi için başvuruyor ya da oradan müşteri hizmetlerini aratıyor da olabilirler o kısımdan emin değilim. Ama evet 3500 lira mı ne harcayacağını taahhüt ediyor. Yalnız kart ücreti anında mı yoksa o üç ay ödeme yaptıktan sonra mı iade ediliyor bilmiyorum.


  • depol  (21.12.11 12:42:41) 
geçen finansbankı aradım ben de. "iptali söz konusu değil. legal olarak alınıyor" falan dedi. kartın iptalini istedim ama blöf değildi. "tamam ben işlemi başlatıyorum" dedi. 3-4 gün sonra arayıp "6 ay kapamayın 15 lira bonus verelim" dedi biri. onayladım. o 15 lirayı yiyip 6 ay sonra kapattırıcam. 2 farklı banka şubesinde staj yaptım, adamına göre davranıyorlar kesinlikle. uyuz oluyorum. olayların arka planını bildiğimden, o telefonu kapadıktan sonra yanındakine arkamdan söylediklerini tahmin edebildiğimden hiç istemiyorum bunlarla iş yapmak. geçen sene o aidatı geri yatırmışlardı mesela ama bu senenin çoğu yurtdışında olduğumdan çok harcama yapmadım. baktı çok kullanmıyorum kartı 15 lira layık gördü.


  • orange coffee  (21.12.11 12:42:48 ~ 12:44:26) 
iptal için işlemleri başlatsaydınız, bir hafta sonra, genel müdürlükten arıyoruz diye bir telefon gelecekti size. kartınızı iptal etmeyin bilmem kaç liralık puan yükleyelim diyeceklerdi hatta.

harcama miktarı önemli bir etken oluyordur mutlaka burada ama, ben her sene büyük bir hevesle bekliyorum kart ücretini ekstreye yansıtmalarını. bu sayede bir sürü ek puan alıyorum açıkcası.
  • pisiklet  (21.12.11 12:48:34) 
  • Bysb  (21.12.11 13:06:56) 
aynı şey banka kartı içinde geçerli mi


  • edsy  (21.12.11 13:52:41) 
kredi kartı aidatı, hesap işletim ücreti vb. ne varsa hesabımdan, kartımdan çektiklerini farkettiğim gibi müşteri hizmetlerini arıyorum, iadesini talep ediyorum - hem de çirkefleşmeden - iade edemeyeceklerini belirtirlerse, tüm bankaların sokakta gelen geçene kredi kartı dağıttığı hatırlatmasını da yaparak hesaplarımı, kartlarımı kapamalarını rica ediyorum.
Son iki senedir ne varsa iade ettirdim diyebilirim.

  • charlesbukowskiineksi  (21.12.11 15:49:29) 
Her sene iptal etmenizi istiyorum diyorlar,peki deyip iptal ediyorlar

böyle dedim ya bu sene kesin iptal etmezler...
  • karbasan  (21.12.11 15:54:11 ~ 15:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.