[]

Wordpress Tema Kurulumu

Selam,

şu temayı kullanan kimse var mı acaba aramızda

themeforest.net

normal bir şekilde theme klasörüne atıyorum
panelden temayı aktif ediyorum onda da bi sorun yok, lakin demosunda gözüken hale ulaşamıyorum. üstteki manşet sistemi olsun alttaki yazıların küçük görseller ile gösterilmesi olsun. sanıyorum bu plugin olayları felan var ama çözümleyemedim bir türlü.

bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa onu kurmakta ne var. ya da ben kurmuştum ki zaten onu diyen bi' yardımcı oluversin (:

 
temayı orjinal olarak aldıysanız zaten support u vardır. Eğer para verip almadıysanız sorunuz warez kısmına kaçar.

Paketin içinde plugin varsa onları kurun
  • bonjurkes  (21.12.11 09:58:17) 
temayı olduğu gibi göstermek için wp hiyerarşisini(post-category-page ilişkisi) anlamanız gerek. muhtemelen eklediğin resimleri slider'da göstermek için "set featured image" olarak eklemeniz gerekiyor. olmadı tema ayarlarından slider ayarlarıyla oynayın.


  • mayeskuel  (21.12.11 10:04:49) 
tema paketiyle birlikte gelen demo içeriği de temaya aktarmanız gerekir.


  • impubes  (21.12.11 10:11:43) 
içe aktar seçeneğinden "wordpress"i etkinleştirip, tema klasörünün içindeki sample dosyasını içe aktarın.


  • brkylmz  (21.12.11 10:13:45) 
@bonjurkes işin aslı şu an bu temayı orjinal olarak almadım bu tarza sahip üç dört tema var elimde orjinal olarak alınmamış. bu temaların tümünü kurup üç dört tane lipsum yazı yazıp portfolio olarak kullanacak arkadaşıma mini bir sunum yapmak istiyorum. birinden birini beğenirse zaten ben istesem de ücreti ödenmemiş bir temayı kullanmaz (:

@mayeskuel wp olaylarına çok hakim değilim maalesef. lakin post-category-page nedir ne değildir az biraz da biliyorum. tema paketinden çıkan bir iki plugin'i de attım ilgili klasöre, aktif de ettim. ama göremediğim atladığım bir şeyler var kesin. biraz daha kurcalamam gerek sanıyorum (:
  • SpecialisT  (21.12.11 10:13:50) 
@impubes / brkylmz

üst mesaj'da da yazmıştım temayı, test amaçlı olduğundan yasal yollarla edinmediğim için bahsettiğiniz dosyalar bende yok. bir iki defa meraktan kurup kurcalamışlığım var wp ama hep free temalardı onlar. hiç ücretli bir temam olmadı yani. sanıyorum bu ilk olacak.

ama ücretli halini satın aldıktan sonra bahsettiğiniz sample/demo içerik aktarıldığında işler çok kolay gibi duruyor buradan.
  • SpecialisT  (21.12.11 10:19:59 ~ 10:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.