[]

duyuru silme

işte buna bayılıyorum.bir soru soruluyor.oturup üşenmeden upuzun bir cevap yazıyoruz.göndere basıyoruz soru yok ortada.veya geneli ilgilendiren bir konu insanlar emek veriyorlar hop sil,sordum soruyu soktum boruyu kafası.

sonuçta bu site içeriğiyle var.önceden de tartışıldı.kişiye özel durumlar vardır konu kapanır silinir benimde silmişliğim vardır.ama kimse kimseye bedava hizmet vermek için uğraşmıyor.sevdiğimiz,eğlendğimiz için burdayız çoğunlukla.

sinirden noktalamalar karışmıştır laf sokmaya çalışan olur diye buraya bırakıyorum bir kaç tane yedek.,,,...;;;;!!!!

fena laflar ettim size.

 
+1. en azından duyuruyu sileceğini peşinen belirtseler iyi olur. insanlar cevaplarını mesaj yolu ile gönderir en azından.


  • vakumlu  (20.12.11 23:55:16) 
sevistikten sonra kicini donup yatmak degildir de nedir bu simdi? gel de sinirlenme...


  • old man in the bathtub  (21.12.11 00:10:22) 
aynen benide çıldırtıyo şu duyuru silme olayı.buradan moderatörlere sesleniyorum biraz insaflı davranın yaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! kopyala yapıştır yaptım duptıs exclamation markları :D


  • semson  (21.12.11 00:16:37) 
madem bu duyuruda gaza geliyoruz...

çok kişisel duyurular hariç olmak üzere duyuru silmek abesle iştigaldir, saçmalıktır, ahmaklıktır, öküzlüktür... vesaire.
  • hewit  (21.12.11 00:18:41) 
duyuru ve cevap silme/düzeltme opsiyonu kaldırılsın!


  • aksasu  (21.12.11 00:29:26) 
kafasına esmemiş olabilir, tanıyanlar vardır belki vs. birden fazla nedeni olabilir duyurusunu silmesi için. adam zorla yazdırmıyor neticede, bu seçeneğin onun elinde olduğunu da peşinen kabul ederek yazıyor olmanız gerek.


  • ne ki o  (21.12.11 02:22:32) 
@akasu, taksim'de sallandıracaksın bunları tayfasından:)

ben "ne ki o"ya katılıyorum, duyuru silmişliğim de oldu ama uzun cevaplar verene teşekkürle döndüm. cidden burada korku tanınma bence, baska hiç bi kötü niyet olamaz gibi geliyor bana; en azından benim açımdan.
  • art vandaley  (21.12.11 09:28:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.