[]

ABD vizesi için acil randevu veriliyor mu ?

Selamlar.

Soru başlıkta aslında. Acil ihtiyacım varsa da random mu veriliyor mülakat başvurusu randevuları yoksa özel durumlarda kısa süreye verilebiliyor mu ?

şimdiden teşekkürler.

 
ozel durum yok bildigim kadariyla, ne kadar erken ararsan o kadar cabuga alirsin.


  • norwegian wood  (20.12.11 22:34:11) 
veriliyor ben almıştım.


  • xcvbn  (20.12.11 22:39:15) 
evet, veriliyor


  • Keewy  (20.12.11 22:40:09) 
peki ne derece acil olması lazım yani ? ben bir okuldan kabul aldım okul başlamadan orada olmam lazım, bu yeterince acil mi mesela ?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.12.11 22:44:51) 
Önce telefonla normal randevu alıyorsunuz. Daha sonra NivUrgent@state.gov adresine randevu aldığınızı ancak durumunuzun acil olduğunu, daha erken bir tarihe randevu talep ettiğinizi aciliyet sebebinizle birlikte e-mail ile bildiriyorsunuz. Talebiniz uygun bulunursa size yine e-mail ile bildirimde bulunuyorlar. Bunun üzerine tekrar randevu servisine telefon açıp acil randevu talebinizin onaylandığını bildirip acil randevunuzu alıyorsunuz.


  • skammen  (20.12.11 22:47:38) 
Business le alakali konularda bnm bildigim visalarda oncelik evlilik iliskiler etc ise pek sallamazlar


  • horror  (20.12.11 22:53:27) 
Guzel uygun bir dille derdini anlatan bir e-mail atarsan erkene randevu verirler. benzer bir okul sikintisini ben de yasadim, bana daha erken bir tarihe zaman vermislerdi.


  • please dont die  (21.12.11 03:01:19) 
telefonla randevu almayın acil vize başvurusundan önce, sitede öyle yazıyor ama gerek yok aslında ona..
nivurgent@state.gov'a bi mail atın durumu açıklayan, ona göre verebilirler,,

  • erostrada  (21.12.11 07:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.