[]

Amatör Kaptanlık Kursu

İstanbul'da tercihan Avrupa yakasında bu hususta kurs veren bir yer, tanıdık v.s. hakkında iletişim bilgisi v.b. (yaş sınırı, lokasyon, süre, fiyat, güvenilirlik)verebilecek birileri var mıdır? Tercihan Avrupa yakası dediysem de, Anadolu yakası konusunda söyleyeceklerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.




 
Şimdi bildiğim kadarıyla Amatör Kaptanlık daha doğrusu Amatör Denizcilik Belgesi için herhangi bir kursa gitmene gerek yok. Amatör Denizcilik Federasyonunun açtığı sınav ile alacağın belge ile ticari olmayan 24 metreye kadar deniz taşıtlarını kullanabiliyorsun.

Ama illa kursa gideceğim diyorsan denizciliği en iyi öğrenebileceğin şey yelken. İstanbul yelken kulübü teorik ve pratik eğitimlerin olduğu bir kurs veriyor teorik dersler ADB için sınav müfredatını kapsıyor. Ben bu aralar başlamayı düşünüyorum buna eğer zaman içinde bilgiye ihtiyacın olursa es den mesaj atabilirsin.
  • thefin  (21.07.08 20:34:46) 
amatör kaptanlık sınavıydı yanlış hatırlamıyosam.bir arkadaşımın çalıştığı özel bir okulda sınavı yapılmıştı 3 ay önce edirnede.abi hayatımda görmediğim arabalarla gelmişti vatandaşlar sınava.kurs ücretini bırak sınav harcı 5000 ytl demişti.

ya amatör kaptanlık sınavı olmasa bile şöyle bir olay.abi tekne yat ehliyeti gibi bi dalga.hani sosyetik vatandaşlar kendi yatlarını kendisi kullansın diye.
  • omer460  (22.07.08 07:57:07) 
amatör yat kaptanlığı belgesi ile 24 metreye kadar yatları kullanabilirsiniz ve sınav harcı asla 5000 ytl filan değildir. tophanede furuno denizcilik var. uygun fiyatlı bir kurstur. anadolu yakasındakiler genelde biraz daha pahalı filan oluyor. "cinsiyet: kadın" şeklindeyseniz sınıfta çok garip karşılanıyorsunuz, onu bilin.


  • cereal killer  (23.07.08 22:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.