[]

Tırnak Kesmek/Tırnak Makası Tutmak

Son bir iki aydır çok garip birşey yaşıyorum. Tırnak makasını tutup tırnaklarımı kesmeye başlayınca, bileğimde dayanılmaz bir batma hissi oluşuyor. Ne olduğunu, neden olduğunu çözemedim. Doktora gidip de bunu söylemek garip geliyor...
Nedir bu?



 
bugün biri anlatıyordu bileği kırılmış. ama ana kemikler değil mikro kemikler ki hareketi sağlıyor bunlar. normal dururken filan bişi yok, bükerken acıyormuş.
sizinki de o yüzden olabilir. bir arkadaşıma araba çarptı ayağındaki o mikro kemiklerde kırıklar oldu be bir ay kadar yürüyemedi. felaket tellalı gibiyim farkındayım; ama mutlaka doktora gidin, mutlaka.

  • oceano  (21.07.08 14:18:06) 
Karpal Tünel Sendromu'ndan şüphelendim. Doktora görünürseniz iyi olur.


  • hlathguth  (21.07.08 15:03:40) 
hangi bilek? makası tutan taraf mı?


  • kara kadife  (21.07.08 16:02:34) 
makası tutmayan taraf, sorun da o zaten; solla tutuyo sağ ağrıyo.. :p

**

2 aydır devam ediyorsa ivedi bi şekilde doktora gidiniz, üstelik hiç de garip bi tarafı yok bunu söylemenin.
  • insensitive  (21.07.08 16:56:25) 
hımms tendonlarda bir kist vb yapmış olabilirsiniz, bir aciliyeti yok gibi görünüyor ancak fazla sallamadan bir doktora görünmek lazım. zira gerekli olacak radyolojik görüntülemenin randevusunu almak kastıracak sizin durumunuzda.

@insensitive: kimler geldi kimler geçti canım, parfüm kokusu alınca tansiyonunu 180 e fırlatan hastadan sonra artık her duruma hazırlıklıyım, beni hiçbir şey şaşırtamaz:))
  • kara kadife  (22.07.08 00:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.