[]

Avrupa Muhabbeti EuroTrip Dvd Nerden bulurum?

Arkadaşlar bu filmi arıyorum alıcam acaba nerde bulurum internette biraz baktım bulamadım bulduğum sitelerde stokta yok yazıyordu. d&r da falan olmaz sanırım acaba media markt larda bulabilirmiyim?Bide bu film altyazı türkçesi değilde Türkçe dublajlısı var mı?

çok lazım, şimdiden tşk.


 
sanırım d&r lerde yok internet sitelerine baktım bulamadım. başka gençlik komedi filmi önerisi olan varsa yazsın. eurotrip,road trip veya amerikan pastası gibi film önerileri bekliyorum akşama arıycam bulurum heralde biyerde.

son biey daha beylidüzü,avcılar,b. çekmece tarafında megavizyon var mı???
  • wertyu  (21.07.08 13:51:47 ~ 13:52:05) 
pek sevmedim ama.. (bkz: the girl next door)


  • katafalk  (21.07.08 14:44:56) 
eurotrip dvd'sini almaya değmeyecek bir film bence. road trip daha güzel.


  • edge_nabby  (21.07.08 16:32:36) 
her iki film de fena değil. tamam sanat manat beklenicek birşey değil.
ama birkaç arkadaşınız ile vakti zamanında yurtışı seyahatinde bulunmuşsanız, film güzel gelir. çünkü benzer maceralar zaten başınıza gelmiştir. filmi izler izler gülersiniz eski günleri hatırlarsınız.

aynı şekil yakın zamanda interrail olsun diğer yollar olsun, yurtdışında kısa bir gezinti yapma niyeti olanların başına gelebilecek hem trajik hemde trajikomik sahneler güldürecektir.

birde bunca yaşına kadar halen istanbula kendini hapsetmiş, 500T tuzla otobüsüne binip bir yerden diğer yere giderken kendini turist sananların, "I love you akbil" diyenlerin sevmemesi doğaldır. safdsagdfhgjhfj

ama road trip daha güzeldir bilesiniz.
  • winsome  (21.07.08 18:34:49 ~ 18:42:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.