[]

sırf konuşmalık, bol dakikalı ve ucuz gsm operatörü -tercihen vodafone yönü

kız arkadaş mevzuları nedeniyle (karışık biraz da özetle hatunla konuşacağım işte) 2. hat düşünüyorum. kullananınız edeniniz vardır kesin. olay şöyle ki;

1) faturasız olacak.
2) sms, internet zart zurt olmasına gerek yok. normal kullandığım hattımda zaten sms internet var.
3) hatun vodafone'da, ama ben normalde çok telefonla konuşan bi tip de olmadığım için madem böyle bi dallamalığa gireceğim bari her yön olsun kafası da yaşıyorum. ama tercih öncelikle vodafone ile ucuz konuşmak. hani o dengeyi tutturmaya çalışacağım.
4) ihtiyacım olan dakika yaklaşık 300-500 arası bi şey sanırım. binlerce dakikaya da ihtiyacım yok yani pek. ama düşünebilirim.

dipnot: turkcell faturalı genç tarife kullanıyorum 300 dk + 3000 sms var, 300 dk yetmemeye başladı gibi. joker ile + 60 dk alıyorum 5 liraya şimdilik ama o da pek kesmiyor falan filan.

 
Vodafone dan vodafone u aramak çok ucuz oluyo gerekten. Mesela seçtiğin bi vodafone lu ile haftada 5 liraya 15 saat konusabiliosun. Ayda 20 yuklesen 60 saat eder. Ayrica yine haftada 5 lirayi katlayip 50 tl yapiosun. 2.hafta yine 5 lirayla 100 tl yapiosun 3.hafta 150 4.hafta 200 tl oluyo. Yani ayda 20 tl oluyo sana vodafone lularla ayda 500 tl. Süper bence.


  • almanyayenilincebizdeyeniksayildik  (19.12.11 22:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.