[]

Başımın belası Turksat ve Kablotv

Bu şaka gibi adamlar geçenlerde bana 1,5 yıl öncesinin borcundan ötürü bir fatura gönderdiler ve tek taraflı sözleşmeyi iptal ettiklerini söylediler.

Otomatik ödemeden tüm dökümü aldım, dedikleri ay atlanmış ama onu da PTT'den ödemiştim, çok iyi hatırlıyorum. Gelin görün ki makbuzu henüz bulamadım. Şimdi ben PTT'ye gitsem bana yaptığım ödeme ile ilgili bir döküm çıkarırlar mı?

Turksat twitter üzerinden yardımcı olacağını söyledi ama zerre ilgilenmedi. Sırf hava civa...

www.twitlonger.com

Telefon ile sorduğumda saçma salak cevaplar verdi kız ya da cevab veremedi diyelim. Madem abonelik iptal niye kesmediniz ben hala izliyorum dedim, kablolar henüz kesilmemiş olabilir dedi... Hala daha kesilmedi, ayda 7 lira bir de kullandığım, yani hiçbir şey, bunun üzerinden bile sineğin yağını çıkarmaya çalışıyorlar.

Tivibu'ya mı geçsem? Gelsinler kessinler diye bekliyorum. Gerçekten de keserlerse dönmem bir daha geri hatta iptal edilmişken bırak dağınık kalsın derim...

 
ptt'den makbuzu bulmaya çalışın. neden çünkü türksat'ın hizmet kalitesiyle diğerleri yarışamaz.
muhasebeleri bir hata yapmış olabilir ama aslında o dekontları uzun süre saklamak da bu yüzden gerekli.

  • ozdek  (19.12.11 12:47:05) 
bir sonraki adımı söyleyeyim: kesecekler, icraya verileceğinizi, işlerin avukatlık bürosuna devredildiğini söyleyen yazı gelecek bir de avukatlık ücreti çıkacak. hemen halletmeye çalışın.


  • montreal  (19.12.11 17:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.