[]

iPad için uygulama tavsiyesi

Güzelinden...




 
uygulama mı oyun mu?
oyun:
mc3
gta3
fruit ninja
sf 4 volt
tiny wings
uygulama: yüzle oynama boothları var kilo aldırma yaşlandırma falan onlarsın hepsi
viber
msn
facebook
garage band
  • metehan01  (18.12.11 23:52:31) 
(bkz: flipboard)


  • tom riddle  (19.12.11 00:00:54) 
aslında şöyle güzel bi zayıflama koçu falan tarzı uygulama varsa bomba olur :)
yediklerimizi yaptıklarımızı faln takip etsin hatta halısahalarımızı falan girelim?

  • okumayi sevmeyen okur  (19.12.11 00:05:27) 
Tunein radio
Turkcell dergilik
Vread
Flexplayer
Puffin browser
Skype
Twitter
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (19.12.11 00:38:43) 
iturkezbiz diye bi uygulama var. detaylı anlatımları falan oluyo. ayrıca baya bir ülkeden top 10 uygulama listeleri falan da var. fırsat diye bir kısmı var ve çok sağlam oyunlar free olduğunda yayınlanıyo. bi dene derim.


  • oz otto  (19.12.11 00:52:57) 
bu tür sorularınıza toptan cevap olması için: (bkz: ipad mag) 2 ayda bir yayınlanan iPad uygulama dergisidir kendisi. editörüyüm diye demiyorum bol bol uygulama vardır içinde (o kadar reklam da olsun).

bireysel tavsiyelerim:

Planetary
Six-Guns
Flipboard
StumbleUpon
Animoog
Garage Band
Tunein
  • deckard  (19.12.11 01:23:55) 
music studio da guzel bir alternatif.

soundhound da sart.
  • old man in the bathtub  (19.12.11 01:52:09) 
cut the robe ve finger cut


  • yazoyazo  (19.12.11 17:14:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.