[]

android

desire hd var bende servisten geldiğinde rom yüklemişler buna. ben de kaldırmak için fabrika ayarlarına dön dedim. telefon açılmıyor şimdi. dün akşamdan beri ekranda bir android yazısı var o kadar. nasıl düzelticem bunu?




 
yuklenmis olan rom fabrika ayarlarina don dediginizde kalkmaz. romun degisiklik yapilmamis haline doner ki o da zaten elinize gelen seklidir. yeni versiyon yuklendigi icin anca downgrade yaparsaniz olurdu o is.

sorununuza cozum noktasina gelince, muhtemelen boot.img dosyasi bozulmustur.
orijinal romu yeniden yuklerseniz sorun kalmazdir.
suradaki anlatima bir gozatin (google aramasiyla eristigim icin dogruluk ve duzgunluk acisindan kefil degilim): www.android-team.com
  • entrapmen  (18.12.11 12:36:51) 
eğer dünkü android sorusunun sahibi sensen, götürdüğün yer yetkili servis değil haberin olsun. Orada yüklenen rom custom romlardan bir tanesi ve orjinal servis hayatta öyle birşey yapmaz. Zira custom rom atınca yazılım garantisi gidiyor cihazın.

İki opsiyonun var, en mantıklı olanı tamir ettiğiniz yere götürüp buna stock rom kurun diyin, cihazla birlikte gelen orjinal romu kurarlar. Ya da sizin internetten stock romu bulup onu cihaza atmanız gerekiyor ki o da uğraştırır.

edit: garantisi gitmekten kastım, eğer cihazın içinde custom rom varken arızalanır ve cihaza geri stock rom yükleyemezseniz, servis burun kıvırıyormuş. Acele yazınca garantisi gider yazmışım, düzeltmek istedim
  • bonjurkes  (18.12.11 12:46:56 ~ 12:53:58) 
1) garantisi gitmez. garantiye o custom romla verirse garantide "sorun cikarma" olasiliklari olur. ayrica normal garantisi varsa niye disaridan servise verdiniz?

2) verdigim link stock rom kurulumu anlatiyor. cok zor bir sey degil. okuyarak adim adim yapabilirsiniz.
  • entrapmen  (18.12.11 12:49:55) 
yok yahu normal garantisine verdim de distribütör garantiliydi. uğraştırdılar zaten baya yok kullanıcı hatası dediler yok şu dediler. 3 ay sonra anca geldi elimime. o yüzden bşr daha yollamak istemiyorum. linke daha bakmadım ama açılmıyor şu an telefon ona ramen yapabilir miyim?


  • jjwa  (18.12.11 13:00:03) 
verdigim linkteki anlatim acilmasi gereken hallerde ise yariyor sanirim. dedigim gibi google aramasiyla gelen bir ornekti.

desire hd icin ses artirma (veya azaltma emin olamadim simdi) acma/kapama tusuna ayni anda basarak acmayi deneyin. sayet rom ekrani geliyorsa bir sekilde duzeltilir alet.
  • entrapmen  (18.12.11 13:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.