[]

istanbul metrosu osmanbey'e neden ağır gidiyor?

Eskiden öyle gitmez idi; yaklaşık bir yıldır çok ağır gidiyor, nedendir?




 
osmanbey yönünde makas değiştiriyor. onunla alakalı diye biliyorum.


  • klassno  (17.12.11 21:05:49) 
eskiden de yavaş gidiyordu diyeceğim ama istanbul tarihim çok eksi değil. o yüzden geçen yıl eylülünden beri konuşmak gerekirse, değişen bir şey yok.


  • klassno  (17.12.11 21:20:55) 
bir ara sinyalizasyon yapıyoruz dediler metroyu erken kapattılar. ondan beridir böyle. önceden makas değiştirmiyordu galiba.


  • raikkonen  (17.12.11 21:22:13) 
Metro Maslak tarafına uzatılırken sinyalizyon sistemini yenilediler. O zamandan beri bir iki defa Taksim - Osmanbey arasında bildiğin bir iki dakikalığına durduğuna bile şahit oldum.


  • theodor  (17.12.11 21:26:49) 
türk usulü metro bu kadar oluyor. 10 yılda 4-5 durak. sonra ona ilave yaparken metroyu kapat, yavaşlat. 10 yılda ilave 5 durak daha falan filan. bu sürede zengin olan bi yığın taşeron firma.


  • ben smyrna  (17.12.11 21:41:23) 
benaaymi'nin cevabı doğru olanı. yeni metrolarla geldi bu.
benim tahminim yeni metrolar daha uzun olduğu için yavaşlıyor.

  • lorenzen  (17.12.11 22:03:43) 
klassno'nun cvbı doğru olanı.tebrikler klassno.
yeni metroların gelmesi, şişhane hattının açılmasına denk geldiği için birçok insana öyle geliyor.ama deilll.

  • rnks  (17.12.11 23:51:02) 
oğlum manyak mısınız lan? sinyalizasyon değişti işte, ray değiştiriyor tren orda. gelen giden trenlerle senkronize olması lazım ayrıca. bizim banliyö hatlarının sinyalizasyon da kötü. berbat resmen. bi de izmir'e bak, dört dakkada bir sefer kaldırabiliyor. bizimki 8-10 dakka anca. fark azalınca treni durduruyor. metro yine daha iyi yani, sevinmek lazım.


  • kutat kubilik  (13.05.12 20:48:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.