[]

Dövme yaptırsam?

iyileşme süresi, bakımı gibi şeyler hakkında bilgi verebilecek olan beri gelsin :)




 
ilk bir hafta suyla temas etmemesi gerekiyor( duşa girerken vazelin sürüyorsunuz üstüne kalınca bir tabaka) bepanthene sürüyorsunuz bir de iyileşene kadar. iyileşmesi 2 haftaya yakın sürmüştü. kabuk bağlıyor sonra düşüyor ya sonra tekrar gidiyorsunuz eğer dövmeciniz gerek duyarsa rötuşluyor.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (17.12.11 20:32:29) 
yazın yaptırmamanı öneririm. yazın daha sık duş alındığından zor olabilir sudan korumak. kışın en azından daha koruyucu olabilirsiniz bu konuda. tabii bir de dövmeyi nereye yaptırdığınıza da bağlı... ayrıca dövme yapılan yer yara olacağı için güneş ışınları da ciddi zararlar verebilir. bu yüzden de kışın yaptırmanız dahamantıklı olur.

dövme yapıldıktan sonra kabuk tutar. kabuk düşmesi 15 gün falan sürer. kendiniz yolmayı aklınızdan bile geçirmeyin. gerçi zaten bunları dövmeci size söyleyecektir. şunu yap bunu yapma diye...

seçici davranmaya özen göster. yaptıracağın deseni/yazıyı/resmi iyi düşün. bol bol düşün. sonuçta kalıcı bir şey o. tekrar sildirmek veya düzeltmesi bile paralı olacak. seçici olmak ve aceleci davranmamak çok önemli.
  • leni 09  (17.12.11 20:49:25) 
önemli olan düzgün bir yerde yaptırman. güvendiğin, özenli bir yere yaptırırsan zaten her türlü detayı onlar sana veriyor, her sorunda danışabiliyorsun. hatta hafta içerisinde kontrole çağırıyorlar. zaten temiz yapıldıktan sonra gerisi sorun olmuyor. bir müddet gerginlik, hafif ağrı hissedeceksin ama buna hazırlıklı ol.


  • ayş  (18.12.11 00:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.