Giriş
(6)

Odtü'de öğrenci topluluğu nasıl açılır?

topspin
merhaba arkadaşlarOdtü de bir öğrenci topluluğu açmak istiyorum fakat nasıl açacağıma dair bir bilgi bulamadım.yol gösterecek biri var mı?
merhaba arkadaşlar

Odtü de bir öğrenci topluluğu açmak istiyorum fakat nasıl açacağıma dair bir bilgi bulamadım.yol gösterecek biri var mı?
0
topspin
(17.12.11)
kültür işleri müdiresine sevimlilik yapmak, rektör danışmanlarının hoşuna gidecek güncel bir konu, sağlam konumlu hatırlı bir akademik danışman.
0
lykos
(17.12.11)
cevaplar için çok teşekkürler.lykos umarım dediğin gibi bir durum söz konusu değildir.
0
🌸topspin
(17.12.11)
sanırım bu konuda az buçuk bir deneyimim var.

münazara kulübünü işletmeden ayırırken bile o zorunlu yalakalık yapma durumuna düşmüştük daha önceden bizleri o kadar tanımalarına rağmen. bir de her önüne gelen fikri kabul etmeyebiliyorlar. işletme toplululuğundan ayrılmak ortak kararımız olmasına rağmen biz iki saat neden ayrı bir topluluk olmamız gerektiğini, ayrı topluluk olunca oluşacak faydaları filan açıklamak durumunda kalmıştık. sizden daha tüzük yazmanızı filan da isteyecekler. ilk sene için ödenek alma sıkıntısı yaşamanız da muhtemel. tavsiyem önce gerçekten o şeyi yapmak isteyen adamları bul. ve daha da önemlisi sizin arkanızda durabilecek ve imza kullanmaktan kaçınmayacak bir hoca bulmanız lazım ki çoğu hoca elini taşın altına sokmakta isteksiz oluyor.
0
homo sapiens gotgobekus
(17.12.11)
işin arkadaşların anlattığı bürokrasi kısmından başka bir yanı da var: yeni topluluk açamıyorsun. bu konuda bizzat araştırma yapmış birisi olarak, kültür işlerine bir fikirle gittiğin zaman, neden bunu şu toplulukla beraber yapmıyorsun diyip, seni fikrine yakın bir topluluğa yönlendiriyorlar. saatlerce dil dökmen sonra da kültür işleri müdüründen azar yiyerek reddedilmen pek olası. (mendebur karı) bunun nedenini sorduğunda da zaten yeterince fazla topluluk olduğunu ve bu mevcut toplulukların birçoğunun aktif olmadığından şikayetçi oldukları için yeni topluluk istemediklerini söylüyorlar.

tabi çok orjinal (hiçir topluluğa sığmayacak) bir fikrim var, muhteşem bir işe giriyorum dersen orası başka. bol şans..
0
direnk
(17.12.11)
bizim sorunumuz şu arkadaşlar tenis topluluğunun hiçbir faaliyetini göremedik ben ve 4 arkadaşım.bu topluluğun hiçbir faaliyet yapmaması nedeniyle ya bu toplulukta bir görev almak istiyoruz ya da başka bir topluluk kurmak.Dediğiniz gibi bir topluluk kurmak çok zorsa mevcut tenis topluluğunun hiçbir faaliyette bulunmamasıyla ilgili ne yapabiliriz.topluluğun başkanı da bi adam öğrenci değil tenis dersleri veriyor devrim kortlarında.
0
🌸topspin
(17.12.11)
mevcut topluluğun başkanı ile bir görüşün projeleriniz ile ilgili. yardımcı olmazsa/olmaya yeltenmezse (ki zannetmiyorum öyle kıl birisi olduğunu) topluluk üyelerinden dilekçe toplayıp tenis topluluğu akademik danışmanına bir gidin. o yardımcı olacaktır. o da olmazsa ve gerçekten haklıysanız kültür ve spor işlerine gidip şikayet edebilirsiniz. ama topluluk açma konusunda red yemeniz çok olası.
0
homo sapiens gotgobekus
(17.12.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.