[]

sayın duyuru doktorları

yaklaşık 4 gündür feci bir hastalık yüzünden kıvranıyorum.

ilk gün gayet iyiydi sadece boğazım ağrıyordu, ben de ılık su ve türlü bitki çayları ile boğazımı epeyce yumuşattım. gördüğünüz gibi herşey ne kadar güzeldi.

ikinci gün afedersiniz* salya sümük ortaya çıkmaya başladı ama vücudumda hafif kırgınlık haricinde pek bir şey yoktu. bunun gecesi 5 saatlik bir seyahate gittim.

işte kırılma noktası burada başlıyor. salya sümük yerini ilk sarı daha sonra koyu renk balgama burada bıraktı. geniz, burun hatta ciğerlerime bile dolmaya başladı. biraz ılık su ve zencefil bal yapınca temizlendi ama yataktan kalkınca yine cin çarpmış gibi oluyorum. tabi eklemeyi unutmamak lazım uyku süreleri 10-13 saate dayanmaya başladı. bu arada dün ateşim de epey yüksekti yanıyordum duyuru sakinleri

bugün yani 4. gündeyim. gece 2 de yattım 12 de kalkıp az tv izleyip geri yattım ve şuursuz bir biçimde uyumaktayım. arada bir de bal zencefil yapmış. balgam sökme öksürükleri, sinüslerin dolması, baş ağrısı ve en kötüsü tekrar boğaz ağrısı feci durumdayım.


8-9 aydır ilaç kullanmıyorum ve kullanmamakta da diretiyordum. doktora falan da gözükmedim. sizce gözükmenin zamanı mı yoksa zaten son aşama da gibi geldi hastalık 1-2 gün daha dinlensem geçer mi?

her türlü tavsiyeye açığım duyuru sakinleri, çekinmeden yazınız.

 
doktora gitmemekte neden ısrar ediliyor anlamıyorum? benim doktorum da yerli yersiz ilaç kullanımına karşı ama hastasın sen. her baş ağrısında ağrı kesici almak başkadır, üşüttüğün zaman ilaç almak başkadır. aralarında fark vardır. vücudunu hırpalamış oluyorsun. iyileşsen bile, toparlaması daha uzun sürecek.. mutlaka doktora görün.


  • bilmemkacincinick  (17.12.11 17:50:40) 
hemen doktora gitmelisin yoksa zatüre olursun.ilaçların yanında da nane limon içmeyi unutma geçmiş olsun.


  • ozdemirac7  (17.12.11 17:50:50) 
doktora git , haftasonu olduğu için acile git iki ilaç versinler böylece sürünmekten de kurtulursun:)

bitkisel ilaçlar tedavi etmez, tedavi sürecine yardımcı olurlar. grip zatürreye çevirebilir.
  • naturelist  (17.12.11 18:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.