[]

şöyle bir asp script arıyorum ?

merhaba arkadaşlar programlama bilgim pek yok acilen hazır bir script yardımı ile bu işi kotarmam gerekiyor. ekteki resimdeki gibi ona yakın ona benzer asp basit bir script arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.




 
asp kullanmayalı çok zaman oldu. özlem gidermek için oturur yazardım.
çok zor bir şey değil.
bir tanesini tablo olarak oluşturun ve geri kalan kısmı loop döngüsüne alın.
zamanım olsa yazardım. :/
  • thebug  (17.12.11 16:25:57) 
normalde html css den öteye pek gitmiyorum ama bunu yapmakta mecbur kaldım kendi kendime yapıp öğrensem iyi olacak hiç bilmeyen biri için çok zor bir uygulamamıdır ? fazla zamanınızı almak istemiyorum ama bana bir yol gösterebilirmisiniz örnek script olabilir türkçe anlatımlı ders olabilir bir kaç satır yazı ve resim eklenebilecek şekle getirmem gerekiyor. :/ teşekkürler


  • bytarik  (17.12.11 22:24:42) 
ilk başta asp konusundan emin olalım. bildiğimiz eski active server pages olan asp olarak istiyorsunuz değil mi?
bunu asp ile yapmak için iki şeye ihtiyaç var. birincisi veri kaynağına.
basit acces dosyası olabilir. veya başka bir veri kaynağı.
ikincisi bu tablo şeklini oluşturduğunuz bir html kodu.
sadece tek bir alanı tablo olarak oluşturacaksınız.
ardından asp ile veri kaynağına bağlanacaksınız. ardından tablonun başında bir recordset açıp verileri döngüye sokacaksınız.
recordsetteki kayıtlar kadar html kodu tekrar etmiş olacak ve istediğinizi yapmış olacaksınız. bunu en basit asp listeleme örneklerine bakarak yapabilirsiniz.
  • thebug  (18.12.11 18:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.