[]

eşime hediye seçimi

Hanıma bir hediye alacam yılbaşında mecbur.
bi vakko'dan beğendiği bir çanta var.
bir degeçen gün "telefonum çok eskidi" dedi. telefon seçeneğim var.

hanımlara soruyorum özellikle. sizce hangisi daha iyi olur?

 
cantayi al telefonu da icine at.. miiss.


  • mulayim ters  (17.12.11 10:22:48) 
bir de yılbaşı için prag turu bileti atim tam olsun di mi :)


  • teritori  (17.12.11 10:23:20) 
kadınlar istediğimi her hafta başka bir çanta alıyorlar ama telefon arızalandıkça değiştiriliyor. yani bence telefon daha mantıklı ama kadınlara hediye beğendirmek zor olduğundan telefonu kendisinin seçmesinde fayda var :)


  • neira  (17.12.11 10:26:34) 
kadın değilim ama çantayı tercih eder bence.


  • sutlu nescafe  (17.12.11 10:26:57) 
mulayim ters +1 :) tek seçenek varsa telefon.


  • naksidil  (17.12.11 10:41:01) 
çanta. kadınları anlamamış bu adamlar.


  • ben smyrna  (17.12.11 11:08:47) 
çanta. telefonu zaten yakın zamanda değiştirmeyi planlıyor belli ki. bu durumda telefon alırsan ütü almışsın gibi tepki görme ihtimalin oldukça yüksek.


  • ayş  (17.12.11 11:20:15) 
herkese teşekkür ederim.
ben aslında soruyu sorduğumda evden çanta almak için çıkmaya hazırlanıyordum :)
@wishes: çantayı beğenme sebebi yeni aldığı ayakkabı ile olan uyymuydu. o yüzden o konuda sıkıntı yok :)
  • teritori  (17.12.11 12:54:44) 
Yılbaşı, doğum günü ya da sevgililer günü gibi zamanlarda hediye için farklı bir şeyler ararsanız, direk cevap olabilir. Tasarım ürünler arıyorsanız takip etmekte fayda var.
luckybeads.blogspot.com

  • marlon brando  (22.12.11 20:53:32) 
@mulayım ters+1 :)telefon daha ıyı sankı


  • cmr_sa  (22.12.11 20:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.