[]

hangi kulaklık daha iyi ?

selam gençler, 2 tane kulaklık arasında kaldım. mor olanın rengine bayıldım açıkcası, onu almaya yakın gibiyim, ama kalite olarak kırmızı daha iyi gibi.ses kaliteleri hakkında bilgisi olanlar neler söyler? teşekkürler şimdiden yorumlar için.




 
moru alırdım ben kulağıda örtüyo güzelce.seste gelmez dışardan.


  • semson  (16.12.11 22:41:27) 
kırmızı var bende ses cok boguk okdrda ıyı bı sesı yok acıkcası goldda 40 tl ona gore


  • cmr_sa  (16.12.11 22:48:11) 
tip olarak mor güzel ama kırmızı da dj kulaklığa benziyor daha kullanışlıdır ancak philips ses ürünleri dünyanın en kalitesiz ürünleridir diyebilirim. satın aldığım kulaklığı hemen iade etmiştim hiç unutmam.


  • neira  (16.12.11 22:53:39) 
Aynı 2 kulaklığı da kullandım. Kırmızı olanın aynısı kardeşimde var. Daha kaba duruyor sanki, daha büyük mora göre. Mor olanın siyahı var bende. Daha ufak ve daha rahat kulak için. Ses kalitesi olarak karşılaştıramıyorum, pek anlamam. Fakat mor olandan daha memnunum diyebilirim.

Bu arada 2 kulaklık da dışarıya ses veriyor. Dışarıdan ses almazlar pek ama dışarıdayken otobüste falan daha kısık şekilde dinlemek gerekiyor. Ben alıştım, kimse de uyarmadı henüz ses konusunda otobüste.
  • brainstorming  (16.12.11 23:04:47 ~ 23:05:45) 
erkeksen moru alma ama kırmızı filipis de herkeste var be


  • metehan01  (17.12.11 00:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.