rakı dışında bildiğiniz bir yöntem var mı felaket bir diş ağrısı var arkadaşımın nasıl geçirebiliriz? vermidon etki etmiyor
rakı dışında bildiğiniz bir yöntem var mı felaket bir diş ağrısı var arkadaşımın nasıl geçirebiliriz? vermidon etki etmiyor
0
Ağzımdaki dişlerden en az 6-7'si yüzünden fena ağrılar çektim, denemediğim ağrı kesici kalmadı ama Apranax Fort benim kullandığım en etkilisiydi.
0
homo statisticus
(
16.12.11)
agri kesici + antibiyotik
0
apranaxa bile gülüp geçen bi bünyem olduğundan zamanında çok araştırdım. cataflam gibisini görmedim.
0
bibbidibobbidibooo
(
16.12.11)
son çare olarak, eğer dayanabilirseniz benim ilaçsız yöntemi deneyebilirsiniz. bir bezin içine buz doldurup yanağınıza bastırın.
0
diş ağrılarında hekimler genellikle Apranax Ford verir.
0
cay bardagının 4'te 1'i ne su koyun. sonra icine eritebileceginiz kadar fazla tuz atın. karısıtırın ve eritin. sonra agrıyan bolgede calkalayın.
0
bende yıllardır kronik diş ağrısı çekerim alışıp etki etmemesi gerekirken 1000 lik amoklavin hemen durdurur sağolsun
0
yatar pozisyonda durmasın dik dursun. uyuyacaksa 2-3 yastık verin
0