[]

koltuk

bünye itibariyle hayvan bir insan olmamdan ve bu yaşıma gelmeme rağmen hala oturmayı öğrenemediğim her bulduğum sandalyeye hayvan gibi yayıldığımdan ötürü üç tane bilgisayar koltuğu kırdım şimdiye kadar. var mıdır bana göre bi bilgisayar koltuğu?




 
Soruna dahil olayım. Senede bir yeniliyoruz mübarek.

Genç duyuruculara not: Ayakları masaya uzatıp klavye kucakta bilgisayar kullanmaya alışmayın.
  • layer26  (16.12.11 02:40:20) 
@layer26 ahah tam tarif ettiğin pozisyonda oturuyorum şu anda çok affedersin götümün bir kısmı normal insanların kol koyduğu kısmın üzerinde şu anda şlasdşjhalskjdhljkasd


bulun bize bi çare ağalar
  • cagdassalur  (16.12.11 02:43:45) 
Ehuee o yan duruş bitiriyo koltukları işte bende de var. En rahatta öyle kullanabiliyorum. Velhasıl hep arkadan kırılırdı yani oturduğun yerle sırtını dayadığın yerin birleştiği yerden , ordan kırılmayanını buldum bu seferde hidroliğin plastiği kırıldı.


  • layer26  (16.12.11 02:53:55 ~ 02:54:28) 
koltuklar dayansa da uzun vadede belinizin eline veriyorsunuz, işin kötüsü beli gidip koçtaş'tan yeniletemiyorsun.


  • roket adam  (16.12.11 03:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.