[]

traş losyonu mu neyse işte o

bu erkek kısmısının traştan sonra sürdüğü bi zımbırtı var. tahriş olmasın diyeymiş. hah işte bunların hepsi leş gibi parfümlü. tiksiniyorum ben de bu kokudan. kullanmama seçeneğiniz de yokmuş. bir de içeriklerine hep bakıyorum. alkollü alkollü şeyler.

bu noktada soru 1: olm manyak mısınız zaten jiletle tahriş olmuş surata hem mikrop kapmasın hem tahriş olmasın diyerek alkolü boca ediyosunuz?

soru 2: madem bu hem alkollü hem de iddialara göre nemlendiricili, kremli bir şey eh saf alkol ve gliserinle evde aynısını yapsak nolur? (bu farazi soruydu)

soru 3: bu zıkkımın parfümsüz olanı yok mu dünya üzerinde bir yerde? bulsam alıcam sevgiliye. her sabah leş gibi kokuyo. evden çıkarken güle güle diyip öpemez oldum herifi.

bi bulduruverin be.

 
var, 80 derece limon kolonyası. (the berbershop mode off)


  • sotw  (15.12.11 13:29:35) 
hay gözünün yağını yidiğim. harika soru.

1. tahrişi falan bilmem de, traştan sonra cayır cayır yanan yüze alkolü boca edip iyice yakmak öyle rahatlatıyor ki adamı. valla doğrudan 80 derece limon kolonyası kullanıyorum.

2. yapılıyorsa var ya hayatımın kozmetiği olur bu. deneyeceğim kesinlikle.

3. kendi kendime nefret ediyorum her türlü kokulu kozmetikten. sırf bu yüzden after shave falan kullanmıyorum. traştan sonra limon kolonyası, kuruyunca üstüne bebe götü pudrası sürüyorum. azıcık bekleyip duşa giriyorum. asla traştan önce duş almıyorum ki sonradan suratıma mecburen sürdüğüm her türlü kokulu kozmetik gitsin. kokusuz parfümsüz traş jeli, after shave, ıslak mendil, el kremi gibi şeyler bulana sürpriz hediyeler vaat ediyorum. (git: 172110) dışarıda yağlı bir yemekten sonra yağlı yağlı geziyorum da sırf o ağır kokulu ıslak mendilleri kullanmamak için. ellerim kupkuru, yara, çatlak içinde, ama el kremlerinin tamamı göt gibi koktuğu için krem bile kullanamıyorum.
  • kibritsuyu  (15.12.11 13:30:44 ~ 13:41:58) 
traş losyonu erkeği itici yapan şeylerden biridir benim için.


  • naksidil  (15.12.11 13:41:54) 
kolonya kokusu da midemi bulandırıyo desem :S

biliyorum huysuzum ama....
  • kedili madam  (15.12.11 13:47:22) 
1&2&3 traştan sonra önce yüz yıkama jeli ile yüz yıkanır bir güzel (mikrop kapmasın ve gözenekler temizlensin diye) sonra da nemlendirici krem sürülür böylelikle o traş losyonu kullanılmamış olur.


  • skywalkeremre  (15.12.11 13:53:34) 
vallahi ben hiç öyle şeyler kullanmadım şimdiye dek, zira kimyasal kokulardan tis-ki-ni-yo-rum. cildimde bir sorun da olmuyor. bi süre kullanmasa cildi alışır belki.


  • travmatika  (15.12.11 14:07:41) 
balzam denenebilir mesela.


  • kingleo  (15.12.11 15:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.