[]

iphone

arkadaslar merhaba,
cok ani bir gelisme olmakla beraber tanidigim bir arkadasim tanidigi vasitasiyla getirtmis oldugu iphone'unu almak istiyorum. soyle bir inceledim cihaz sifir daha dogrusu 1 haftalik. kirma islemi yapilmis. sorun olma ihtimali yok guvenilir biri, taniyorum.

simdi sormak istedigim soru su kitapcigin uzerinde 1.3 yazdigini gordum sanirim bir onceki versiyon, fiyat olarak da harcamis oldugu miktari istiyor 700 ytl. ayrica en cok istedigim ozelliklerden biri olan gps'in var olup olmadigini bilmiyorum ama yer bulma ve harita gibi ozellikler vardi, gordum, gps olma ihtimali var midir? daha once arastirmis ve ya almis kullanmakta olan kisilerin tavsiyesine ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkurler.

 
eski versiyonda gps yok. senin gördüğün sadece google maps'tir.


  • karapolisnas  (18.07.08 19:22:30) 
sıfır kayıtlı ürünse fiyat gayet normal ne fazla ne inanılmaz ucuz ;) ki şu ara çok fazla yok piyasada nedense bir anda azaldılar


  • prodeq  (18.07.08 22:02:15) 
Şu an Avrupa'da birinci nesil Iphone SIM kilitsiz sıfır garantili halde 300 Euro'ya satılıyor. Yani 700 TL normal bir rakam. İlk nesilde GPS yok. Iphone 3G'de var GPS.


  • crown  (18.07.08 22:51:55) 
oncelikle yorumlar icin tesekkurler,
gercek bir gps yok uzerinde ve pil tuketimi ve garanti eksikliginden dolayi sanirim almayacagim aleti, gerci 16 gb sadece muzik dinlemek icin bile alinabilir ama bir kac yil icinde daha gelismisleri cikar zaten umarim.

  • isttrab  (19.07.08 14:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.