gece geç saatlerde her yer, maltepe sonrası (pendiğe doğru) sahil yolu. abuk saatlerde sabiha gökçenin oradaki avm (adını hatırlayamadım şimdi)
ek:naçizane tavsiyem, şayet önceden de aracı iyi kullanan biri değildiyse şöyle yapın derim; kısa bir güzergah belirleyin pist gibi, dönüp dolaşıp aynı yere gelsin ama çok uzun süre düz gideceği bir yer olmasın. nasıl desem, mesela 100 metre arayla iki göbek arasında elips çizebilir. çok malca görünebilir ancak benim gördüğüm şöyle bir faydası var, sürekli aynı virajı alıp aynı yolu geçince her seferinde daha iyi yapmaya başlıyor, yaptığı hareketlerin sonuçlarınnı bir çncekiyle karşılaştırabiliyor. farklı yollardan geçerse bir virajda aldığı tepkiyi öncesiyle kıyaslayamıyor çünkü farkılı şartlar altında oluyor.
bunu gece geç saatlerde bir süre deneyin derim direksiyon hakimiyetini çok geliştirdiğini gördüm. tabi bilimsel bir çalışma yöntemi değil sadece tecrübe.
0