[]

mutsuzluk mu uykusuzluğa sebep olur yoksa uykusuzluk mu mutsuzluğa?

soru yazıldığı gibi okunur.




 
reaksiyonu ikisinden biri başlatabilir sonrası kısır döngü


  • yemrem  (14.12.11 14:58:55) 
bir çemberin başlangıcı yoktur diyorum ve sustum.


  • phoenixboy  (14.12.11 15:05:27) 
bazen cinler de insanı uykusuz yapabilir. illa mutsuz olunca uyuyamayacaksın diye bir şey yok.


  • overdose  (14.12.11 15:27:08) 
mutsuzluk bazen uykuyada sebep olur, ama uykusuzluk hep mutsuzluğa neden olur. uykusuzluğu kafaya takıp mutsuz oluyorsan; uykusuzluk mutsuzluğa neden oluyordur. mutsuzluğu kafa takıp uyumuyorsan; mutsuzluk uykusuzluğa sebep olmustur. buna göre gereğini yaparsın..


  • patir  (14.12.11 15:28:31) 
uykusuzluk mutsuzluga nasil sebep olabilir anlamis degilim. mutsuzluk uykusuzluga sebep olur elbette. mutsuzken gozune nasil uyku girer insanin?


  • old man in the bathtub  (14.12.11 15:29:38) 
@old man in the bathtub şöyle düşünebilirsin; öyle bir işin var ki günün çoğu çalışarak ve yolda geçiyor. günün çok büyük bir kısmında sürekli uyanık kalmak zorundasın ve uykunu alamıyorsun. yada kullandığın bir ilaç var ve uykusuzluk yapıyor. uykusuz olduğun için geceleri surekli zamanın geçmesini uykunun gelmesini bekliyorsun ve aklından sürekli düşünceler dönüp duruyor. fiziksel ve pskolojik yorgunluktan dolayı mutsuz olmaya başlayacaksın..

diğer yandan depresyondayken mutsuz olursun ama sürekli uyuma halinde olabilirsin..
  • patir  (14.12.11 16:02:02 ~ 16:03:06) 
ben mutsuzken uyuyabiliyorum..yatağa git biraz hayal kur, hop uyu..

uykusuzluk, mutsuzluğa neden olmaz. mutluluk barının kapasitesini düşürür sadece.

fazla uyumak her türlü mutsuzluğa neden oluyor bende.. inception bildiğin. keşke yatsam devam etsem uyumaya ama hayal sadece, diyorsun..
  • miucee  (14.12.11 16:03:50 ~ 16:08:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.