[]

nfs underground 2 nasıl oynanır?

career bölümünde ışıklara gidiyorum garajlara gidiyorum ama bu kadar. mesaj geliyo sms geliyo onlara nasıl bakabiliyorum.
birde career de amaç ne? yollarda geziyoruzda yarışlara nasıl katılıyoruz? nerelere gidiyoruz?



 
tab a basarak mesajlara bakabilrsin.seni bi yerlere çağırması lazım , oyle hatırlıyorum.hatta yukarda aptal bi yonlendirme oku çıkıyordu gps sisteminin.bir de rakip arabanın arkasından gidersen köşede bi yerde uyarı çıkıyo.adam 'kapışalım mı ?' diyo kısacası , enter a basarak yarışa başlıyorsun.oyle de yarışabilirsin ama career de ilerlemene katkısı olmuyor ve pek zevkli değil.


  • dunyanin en gereksiz adami  (17.07.08 18:28:20) 
m ye bas hocam yarışlardan birine gps çek yanına git üstüne sür enter'a bas


  • yuto  (17.07.08 22:21:49) 
oyunda dikkat etmen gereken kilit nokta career bölümünde paraları fazla saçmaman çünkü oyun ilerledikçe bazı yarışların açılması için sizden belli bir yıldız seviyesi isteyecektir o yüzden çirkinde olsa modifiye yaparken en fazla puan getiren parçaları tak yoksa birçok kişinin başına gelen sanada olur oyunun sonuna gelmeden yarışlar biter ben 2 kere 3. seviyede takıldığımı hatırlıyorum eğer dersen yok ben arabamı çirkin tutamam sonuçta kızlarla dergilerede çıkacaksın en iyi yöntem bir adet para trainer ıdır


  • tynerci  (18.07.08 07:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.