[]

Ne yapiyim ben duyuru.

merhaba evliya çelebiler.
zor bi süreci atlattıktan sonra okula dönmeden önce biraz nefes aliyim, kendimi ödüllendiriyim diyerek istanbula, kuzenimin yanına attım kendimi.
1 haftadır istanbulda daha önceden gittiğim, sevdiğim yerlere gittim, zaman geçirdim. mütemadiyen içtim. kuzen ortaköyde oturuyor. boğaza nazır bi balkonu var. dışarı çıkmadığım zamanlarda orada içtim.
kendisi şu aralar çok yoğun çalıstığı için görüşemiyoruz. işinden alıkoymak da istemiyorum.
aşşağı yukarı 1 hafta daha istanbuldayım. fakat istanbulu çok da bilmiyorum. dolayısıyla ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım.
suraya git, bunu yap, ya da gel la şunu yapalım gibi fikirlere açığım.
not: yardımcı olur belki diye söylüyorum. jazz, blues, rnb dinliyorum, alternatif, özgün müzikden de hoşlanırım. alkol severim, king, 101, batak, okey, pişti, poker bilirim. deli age of empires oynarım, halı sahada sol açık oynarım. ha bi de erkeğim, 21 yaşındayım.
son not: biraz uzunca tutmuşum soruyu sanırım. nasıl sıkılmışsam artık. özür diliyorum.

 
gitmediysen eğer, değişiklik olsun diye karşıya geçebilirsin. ortaköy'den çık, beşiktaş'a yürü. vapura bin, kadıköy'de dolaş biraz. ama tabii tek başınaysan sıkılır mısın bilemem. aklıma çok değişik bi fikir gelmedi malesef.


  • yazaryan  (13.12.11 14:27:42) 
sporla ilgileniyorsan voleybol ya da basketbol maçlarına gidebilirsin, tek başına olsan bile zevk alırsın. ulaşım da rahat, toplu taşıma ile salonlara ulaşım kolay.
sultanahmet'e git orada yığınla gezilecek yer var, ayasofya, topkapı, yerebatan sarnıcı öğrenciler için çoğu yerde giriş ücretsiz.
taksim'e git istiklal'de yürü farklı bir ruhu var oraların teneffüs edersin.
havanın güzel, güneşli olduğu bir gün bulabilirsen boğaz turuna çık ortaköy sahilden de boğaz turları var.
  • elikası  (13.12.11 15:02:41) 
Otur o balkonda raki ic devamli.


  • chimera9  (13.12.11 15:06:00) 
aa bak yazmayı unuttum, elikası sultanahmet, topkapı deyince aklıma geldi. gitmediysen muhakkak bi gününü arkeoloji müzesine ayır. ne kadar ilgilisin bilmem ama çok güzel bi müze. bence herkes görmeli.


  • yazaryan  (13.12.11 15:12:54) 
vapura bin, şehir dışında okuyan bir istanbullu olarak her geldiğimde vapura binip o keyfi yaşamadan rahat edemem. kanlıca da yoğurt ye. taksimde falan takıl, blues live var mesela dorockın az aşağısındaki sokakta, ufak şirin blues çalınan bi yer.
edit:düzeltme

  • r_u_h  (13.12.11 16:06:39 ~ 16:27:14) 
sabah onda bi' büyük votka koy önüne o balkonda, neyle içmeyi seviyosan işte yavaş yavaş demlenmeye başla, müzik aç

o şişe bitecek!!!!!!!!!
  • charlesbukowskiineksi  (13.12.11 21:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.