[]

Anlayamamak Bölüm İki

geçenlerde şöyle bir konu tartıştık...
www.eksiduyuru.com

kadınların neden duyuruda daha az soru sorduğu hep erkeklerin kadınları mutlu etmek için duyuruya geldiği falan...

Bugün şunu soruyorum.
Sevgili bayanlar neden bir ilişkide erkekler kadar çok çaba göstermiyor,
hem çevremde hem de başımdan geçen 5-6 ilişkiden tespitim böyle-genellemeye girmek istemiyorum fakat başıma gelen hal böyle çevremde de boyle goruyorum.

ne zamana kadar kadın sallıyor evlenene kadar evlendikten sonra ise kadın erkeğin kolesi bak bir de boyle bir durum var bunu da yadsımıyorum.

siz ne dusunuyorsunuz evlenene kadar erkegi surunduruyor kadınlar dogrumudur fakat evlendikten sonra ?

 
kadınlar ilişkide çok çaba sarfediyor aslında. karşındaki değiştirmek öyle kolay değildir. (:


  • naksidil  (13.12.11 09:47:16) 
nasıl oldu da kendini düşünce dünyasında bu derece zorlayabildin ? 'beyninle evlenmek istiyorum'


  • pelinn.  (13.12.11 09:49:21) 
istemeyerekde olsa katılıyorum.
burada hergün nice yiğitler kız arkadaşına nasıl daha iyi hizmet veririm, nasıl daha iyi bir ilişki kurabilirim diye kendini parçalıyor.

ilişkinin başında kadın erkeği paspas yapıyor çok açık fakat sonuç kısmında paspas yer değiştiriyor.
fakat sadece erkek aldatmıyor kadınlarda feci aldatma olaylarıda hani işyerinde biliyoruz evli kadın/erkek farketmiyor imkanı olan teklif gelen yapıyor.


@naksidil ,erkeklerin kadınları kadınların erkekleri değiştirmesi diye bir şey söz konusu değil bir de anlayabilseniz bunu...
  • uykulu  (13.12.11 09:53:15) 
Geçmişi, filmleri vs bilmem de gözlemim şudurki zamane kadınları Demet Akalın konseptinde yaşıyor en entelinden en kezbanına kadar hepsinde peşimden koşsun, olmazsa o kaybeder vs havası mevcut ha geçmiş dönemlerde haketmeyen birine harcanan fazla emeğin sonucudur veya benim çevremdeki kadınlar odundur onu bilemiyorum da hani bugüne kadar evlenmemiş(evlenip boşanmışta dahil) olanlar müstesna erkek için fedkarlık yapanına rastlamadım bunun sebeplerinden biri de cüzdanımın ve adonislerimi orta halli oluşu olabilir tabii. Bir diğer sebepte toplumda erkek kesimin aşırı ilgisi sebebiyle elleri sallasalar ellisine denk gelmeleri ve internet vs gibi icatlarla sosyalleşmenin bir nevi bokunun çıkmasıdır. Ha benim anlamlandıramadığım nokta bu elin çarpacağı elli kişi abazan diye tabir ettikleri kişiler olmasına rağmen her daim bu elliden birinin ihtimal olmasını düşünmeleri.

Bu düşüncelerimin kuyruk acısı veya acımasız kadın düşmanlığı olduğunu düşünen kadınlar olacaktır elbet belki öyledir belki değildir yalnız şunu unutmasınlar eleştirirken biz erkekleri bu hale kadınların anlamsız bir şekilde gurur duydukları anlaşılmazlık zırhını delme çabalarımız ve bu çabaların ele avuca gelmez bahanelerle boşa çıkarılması getiriyor.

Ve pek tabiki klişemiz olarak; istisna kaide ve bozmaz üçlüsü.
Son olarakta; erkekler de pek matah değil günümüzde kabul ama yine de galiba gerçekten seven genelde erkek kısmı oluyor zamanımızda.
  • lunedor  (13.12.11 09:58:32) 
Nilüfer bu olayın ironisini "erkekler ağlamaz" şarkısında yapıyordu sanki...

Her ne kadar zorlu duruyor olsalar da erkek zırhı kadından çok daha ince,
Bir kaç eş-dost ilişki sonlandırdığında yanlarındaydım erkek kısmı cidden ağır bir darbe alıyor, kadın biraz daha hızlı atlatıyor hele de talebi varsa çok hızlı bir süreç oluyor fakat erkek için yeri geliyor bir iki sene sürebiliyor.

Yani erkekler dışarıdan göründüğü gibi değil dostlarım...
  • zirvelerin ozgurlugu  (13.12.11 10:07:11) 
bayanlar önce sorun arıyor sonra sorunla uğraşıyor
onların mücadelesi bu.
erkekse yaratılan suni soruna ve bayanın bu konuda ki dehşet yaklaşımına
"la noluyoruz" diye bakar ve hiç bir şey yapmamakla suçlanır.
esas evlendikten sonra bayanların egemenlik anlayışı tavan yapıyor artık devir değişti. erkekler kaderine razı bir pozisyondaymış gibiler,
yani bana öyle geliyor.
her poku erkek düşünsün onlarda beğensin mutlu olsun,
o kadar kasmamak lazım.
  • seyduna6687  (13.12.11 10:07:55) 
mesela kız arkadaşımla yataktayız,
yarım saat masaj yapıyorum,
sonra hanımefendi kahvaltı hazırlarmısın diyor,
ardından kahve yap bilmem ne gidiyor böyle...

bir evlenelim bulaşık, çamaşırdan gözünü açamayacak.

halbuki şu an efendi olsa aklını başına alsa kıçına tekme yemeyecek ama yok akıllanmıyorlar nedense, yaaaaa bir kerede bir yerde yedik ettik çıkar cüzdanı hesabı öde, bir seferde sen gül al gel bana oooooooooo.
  • Çuvaldızı  (13.12.11 10:11:37) 
genellemek istemem zira benim arkadaş çevrem de tam tersi, ama günümüz kızları bencil biraz. her şey kendi istediği gibi yürüsün, herif yavaşça benim istediğim kıvama gelsin ben aynen durayım bana hizmet etsin bana şunu yapsın bana bunu yapsın vs havası var. zaten ilişkilerin, evliliklerin en büyük problemi bencillik oldu.
bir de çaba gösterdiği halde fazlaca gurur yapıp saklamaya çalışan korkak taraf var. onlar ayrı.

  • rayde  (13.12.11 10:13:28) 
kadınlar fikir almayı çok sevmedikleri için de olabilir. onlar kendileri ve sevgilileri için "en iyisini" zaten bildiğine inanıyorlardır. evlendikten sonra da aynı oluyorlar bence.


  • huysuzrumi  (13.12.11 10:17:22) 
istisnalar mutlaka var.

herif yakışıklı vucud boy pos yerinde ise

yada kalantor, ensesi kalınsa adam patronsa hatunların suyunu çıkarıyor.

aynı şeklilde kadın güzelse vay adamın haline.

fakat benim sorum bu aşırı uçlar değil onların ki devlerin savaşı biz kendi dünyazmıda yaşayan sefiller için soruyoru.
  • Çuvaldızı  (13.12.11 10:18:28) 
Devlerin savaşı diyorsunuz ama gidip sorun bakalım sizin eh işte diyeceğiniz kaç kız böyle biscolata erkeği veya karun zenginliği beklentisinde hatta beklenti ötesi hakettiği düşüncesinde veya kaç erkek kendi çrkinliğine bakmadan hafif kilolu diye kaç kızı görmezden gelmekte.
Mevzu en temelinde Özal sonrası apolitikleştirilme sürecinde öğretilen hayallerin semeresinin bugünlerde g.tümüze girmesi çift taraflı olarak. Her iki kesimde makulden en iyiye çabalayıp çoğunlukla bencil, hayalleri kırılmış yalnız

  • lunedor  (13.12.11 10:33:10) 
öğretilmiş şeyler bunlar dolaysı ile de hayatı kolaylaştırıyor, rol yani.
rol yapmayıp kendin olmak zor iş, en kolayından devam ediyor hayat işte.
bir de burası kullanıcı olarak da daha erkek egemen zaten.
  • rn  (13.12.11 10:59:24) 
çünkü kadınlar (BAYAN değil) internet başında çare arayacağına gerçek hayatta çabalıyor.


  • boo ya moon  (13.12.11 13:32:26) 
çuvaldızı iki duyurunu da inceledim, birinde yok yatakta bunu bunu yaptım o bunu yapmadı. burada yok masaj yaptım da bi de kahvaltı istedi vs. örneklerine bi bak, yatak hayatın dışında bi yerlerden ilişkine dair bişiler bulmaya çalış... ilişkide artı eksi hesabı yaparak bir yere gelemezsin yanlışlardasın...


  • su nanesi  (13.12.11 16:36:44) 
senin gösterdiğin çabanın karşılığını vermeyen kadına/adama yolu göstereceksin bütün bu dertlerden kurtulacaksın.


  • r_u_h  (13.12.11 16:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.