[]

Anlayamamak ?

abartısız 4-5 yıldır aralıksız takip ediyorum duyuruyu.

çok da sevdigim bir yer elimden gelen bir yardım olursa neden şifa vermeyeyim insanlara.

sorum şu :

bunca yıllık duyurucuyum.
kardeşim hep erkekler restoran,otel,hediye,guzel soz,akıl,tavsiye ariyor.

hep yani sırf kız arkadaş ,sevgiliyi memnun etmek icin.

bayanlar da yazıyor ama tek tuk erkekler 1000 se kadınlar 1 gibi sacma bir oran vermek istemiyorum ama boyle.

neden erkekler kadınlara bu kadar deger verirken kadınlar aslinda o kadar da erkekleri iplemiyor ,kendi ilişkilerimde de hep gul ot bok alip giden ben oldum bir kiz da bir allahın gunu bir hediye alip gelmemistir bir dogum gunu filan haricinde.

neden boyledir bilen bir anlatsın benim kafa basmiyor.

sevgi dolu guzel gunler diliyorum :)

 
böyle gelmiş böyle gidiyor. ben de zamanında çok yırttım bir sürü kişi için bir tarafımı neler neler ne jestler yaptım ama karşımdaki sevgilim olmasına rağmen beni sevdiğini söylemesine rağmen somut bir şekilde karşılığını alamadım ve ayrıldım :)
edit: para olayına da değineyim dedim. lisede bile hep hesap bana kitlenirdi bir iki sevgilim hariç. ulan nasıl soğurdum var ya anlatamam. ne o ben erkeğim ben ödicem ha öyle mi? annem babam da ben erkeğim diye fazladan 200-300 veriyorlardı ya sanki. sen de öğrencisin ben de. sinirlendim yine bak

  • metehan01  (11.12.11 21:33:04 ~ 21:46:19) 
değerli bir organa sahip olmalarından kaynaklanıyor bence.


  • mtrsykl  (11.12.11 21:33:53) 
@Çuvaldızı sen geç kalmışsın bence ben burda takılalı 1 sene olmadı ama olayı kaptım yani :P şaka bi yana tv ler de fln hep erkeğin hediye fln alması gösterildi subliminal mesaj yani illuminati insanların beyinlerini çok güzel yıkıyolar.


  • semson  (11.12.11 21:35:41) 
çünkü kadınlar kendi arasında o kadar çok muhabbetini çeviriyor ki. oldukça rahat bir şekilde. ama bir erkek bazen kendi yakın erkek çevresinden çekinebiliyor. onun dışında toplumumuzda yerleşmiş bir erkek yapar eder algısı var. bu da erkek egemen zihniyetten kaynaklanıyor. bunu aşmış kadınlarda var elbette.hayatında ki insana özel günler dışında da farklı süprizler yapabilen. ben son ilişkimde yaşadığımız güzel her anıdan sonra cebine bişeyler yazıp koyuyordum vs. ha ama neydi o öküzdü orası ayrı.nerden nereye geldim. her neyse sonuç olarak bunun gibi bişeyler.


  • pelinn.  (11.12.11 21:39:41) 
Hafız, erkekler ikiyüzlü çünkü. Erkekler bahsettikleri kızları elde etmek için taktik istiyor. Bak şimdi yapılan duyuruları bi gözden geçir devam eden ama aksayan ilişkisini kurtarmak için "taktik" isteyenler de kadınlar çoğunlukla.
Elde ettiği kadın için taktik isteyen, nereden hediye alırım, gönlünü nasıl daha hoş ederim diyen bir duyuruya rastlandın mı hiç, zor.
E şimdi Fazıl Say'ı bende sevmem (türk halkının arabesk yaw...) ama yani, ayıptır.
  • andrey bolkonski  (11.12.11 21:40:58) 
ciddi soyluyorum sevisirken kendim degil hatun zevk alsın diye gotumu yirtiyorum aynı sekilde biraz geriye at kendini soyle yap boyle yap deyince ama cok sey istiyorsun demiyor mu yuh artık diyorum.

o degil bir iki kız haric nereye girsek hep hesabi odemek zorunda kalmak mi
devamli ve bitmek bilmeyen talepleri mi
hep elestirilmek ama hic elestiriye yargıya tahammul edememek mi

mesela pantolon yakısmamıs diyor iyi diyorsun o dakika magazaya girip hanımefendi pantol seciyor giyiyoruz.
elinde bir yuzuk var nah kafam kadar yakismamis dedim diye bir gunu rezil etti.
  • Çuvaldızı  (11.12.11 21:42:22) 
Herkesin zaten farkında olduğu bir şeyi burada da gözlemlemişsiniz. Kadın erkek eşittir diye kendini yırtan kadınlar maalesef bu konularda kendilerini eşit görmüyor. Sırf bu yüzden kadınlara karşı bi nefretim var diyebilirim. Çiçek bekler, sürpriz bekler, hediye bekler, güzel söz bekler, ilgi bekler onu bekler bunu bekler bunlar. Sürekli sen düşünmek zorundasın. Yeni tanışırsınız, ne konuşsam da benden sıkılmasa diye düşünüp duran sen olursun. Daha yeni tanıştığınızdan dolayı muhabbet bir yerde tıkanır, sonra sıkıcı olan yine sen olursun; ama o olmaz. Madem o kadar harikasın sen de bir şeyler yapmaya çalış.
Valla ben içimden gelirse onun için bir şeyler yapmaya çalışırım. Bazı şeyleri sırf o istiyor diye yapıp da kendimi siktiremem hiç.

yaptığımız güzel şeyleri karşılık beklemeden yapmak iyi bir şey sayılır ya, işte o burda tamamen geçersiz kalıyor. ben kendim bir şeyler yapmak için uğraşırken aynı şekilde karşılık alamazsam ve bunun yanında benden sürekli ilgili olmam bekleniyorsa çok net söylüyorum kafam rahat bir şekilde ayrılırım o insandan.
  • trinitrotoluen  (11.12.11 21:45:41 ~ 21:51:28) 
pelinn. biraz acarmisin lutfen ilk cumlelerini netleyemedim.

andrey bolkonski ayip ettin simdi bugun yazılan cizilenlere bir bak hep kizin gonlunu nasil alirim diye duyuru acilmis ,yataga atayim filan diye degil tamam o niyetle gelen de var ama niyet baska gerceklestirmek baska erkekler konusur ama yapmaz bunu da biliyoruz degil mi.

ne biliyim anlamiyorum salagim ben sanirim
  • Çuvaldızı  (11.12.11 21:45:44) 
kadınları memnun etmek için bazı mantıksız hareketler gerekiyor.
bunlar hakkında yardım isteniyor olması normal.
kadınların genel olarak seçen taraf olması, türk kızı götü kalkıklığı, buralarda takılan erkeklerin sosyal hayatta biraz pasif olması vb sebepler sayılabilir.
  • zawisza  (11.12.11 21:48:42) 
burda sorarlarsa kadin olduklari ortaya cikar, bi kac kisi mesaj atar asilir, degerli kukulari zarar görür diye sormuyorlar.


  • keseci  (11.12.11 21:51:30) 
ilişkinin devamında erkek hele de evlenmişlerse kadını aldatıyor evet.
evli arkadaşlarımın hemen hepsi karısını aldatıyor yada onurlu ise bosanıyor kadın kaybediyor sonucta 30 yasindan sonra bir erkek evlenir tekrar da dul kadını otuzundan sonra kim ne yapsin fikri egemen toplumda...

ben kadın ve erkegin esit olduguna inanıyorum neden soyluyorum bunu bilmiyorum
ama kadınlar kizlarımız yanlıs yoldalar.
  • Çuvaldızı  (11.12.11 22:07:26) 
kadının ağzından çıkana değil de yaptıklarına baktığınızda onlar kendi bile inanmıyor kadın-erkek eşitliğine. insanlar işine geldikleri yerde üstün, işine geldikleri yerde eşit, işine geldikleri yerde geri planda olmayı tercih ediyorlar. kadın erkek hak, hukuk haricinde eşit falan değildir ve olamaz. eşitlikten söz etmek insanların kendini kandırmasından başka bir şey değil.


  • trinitrotoluen  (11.12.11 22:15:58 ~ 22:17:29) 
soruyu okur okumaz aklıma gelen en net cevabı @artificial zapata vermiş.
kızlar niye hediye sorsun ki, envai çeşidini bilir ve de alırlar. Yani hediye, restoran, otel ... bunlar burada sorulacak kadar zor şeyler değil.

Bu kıyaslama şuna benzemiş, diyelim ki bir matematik forumunda "matematik profesörleri niye hiç forumdan yardım istemiyor, bu konulara ilgisi mi yok" demek gibi bir şey. adam profesör yahu, niye sorsun burada.
  • firez  (12.12.11 00:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.