[]

Fox TV görüntü hakkında

fox tv de bi dizi var şu anda.sanki ekran yuvarlak gibi.televizyon köşelerinden kırpılmış gibi.
merak ettiğim bizim tv ye bağlı bir şey mi yoksa sizinkiler de de mi var?
bi zap yapın da bakın hele.


 
tam yuvarlak gibi değil de benim dandik tv'de de bi saçma görünüyor kanal. diğer kanallar öyle değil ama normal.


  • yasakani  (11.12.11 21:06:44) 
vignette yapmışlar goo.gl


  • ben smyrna  (11.12.11 21:07:42) 
www.fox.com.tr buradan baktım burada sorun yoktur herhalde.


  • ben smyrna  (11.12.11 21:08:19) 
tamam vignette :) yapmışlar da amaçları ney acep.
fotograflar da objeyi ön plana cıkarmak için yapılır denmiş bi yerde ama bir dizi de niye kullanılır ki bu.

ayrıca bizim tv de daha da siyah sitedekinden.
  • Skey295  (11.12.11 21:12:27) 
vignettein seviyesi tamamen yapanın elinde. değişik bir hava katmak istemişlerdir de bi yığın insan tv bozuldu diye heyecanlanmıştır eminim :)


  • ben smyrna  (13.12.11 15:26:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.