[]

Sevgili word kullanıcıları.. Bi sorum vardı !

şimdi şöle ki ,noktalarla bi cebelleşmem var wordde... İstiyorum ki sağdan mesela x cm kalana kadar nokta eşit aralıklarla yerleşsin. Elle tek tek koyuyorum yine de dalga dalga oluyor.Tüm satırların mesafesi aynı bitmiyor.
Solu sağı ayarlamak nasıl oluyordu.Soldan 4cm ile başla sağdan bilmem kaç cm kalana kadar yaz filan ?
Sayfa denen yerde i,ii,iii,1,2,3 filan o sayfa noları hepsi böle cetvelle çizilmiş gibi alt alta olsun istiyorum :(


 
bunu otomatik yapıyor word, ama bu konu başlıklarını bir standarda göre yazman lazımdı, başvurular da içindekiler tablosu yap gibi bir şey olması lazımdı oraya bak. ya da bir örnek içindekiler tablosu bul onu kopyala yazılarını değiştir.


  • rodeocu  (11.12.11 19:46:10) 
anlamadımmm :/ :( biraz daha açıklayıcı tarif eder misin ?


  • kiral  (11.12.11 19:56:42) 
eklediğin resimde üst tarafta balık tipleri var ya yazındaki başlıkları onlarla ayarlayacaksın güzelce. mesela ana başlıkları heading bir olarak seçeceksin, bir alt ana başlığı heading 2 olarak seçeceksin böyle böyle başlıklar arasındaki hiyerarşiye göre bütün başlıkları headinglerle yazacaksın. en son da içerik tablosu oluştur dediğinde word otomatikman
1. ANABAŞLIK
--1.1. altbaşlık
----1.1.1 daha alt başlık (bu ne lan :)
----1.1.2 bilmemne başlık
--1.2 altbaşlık

gibi ayarlayacaktır
sayfa numaralrını da otomatik ayarlar hepsi ip gibi olur.
  • rodeocu  (11.12.11 20:36:44 ~ 20:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.