[]

Lig maclarini nasil izliyorsunuz?

Aslinda anladiniz siz ne demek istedigimi fekat sorayim.Hani stad'a falan mi gidiyorsunuz! Zira kafayi yicem nerden izlesem iki gun sonra site gocuyor.

edit: aynstayn terk


 
maç zamanı her zaman bir site bulunur.


  • Pukay2  (11.12.11 15:04:21) 
turkcell mobil tv


  • nuisance  (11.12.11 15:33:30) 
Lig TV


  • skywalkeremre  (11.12.11 15:40:21) 
digiturk web tv. gayet memnunum, ekşide yazanların aksine hiç bir maçta takılma tıkanma yaşamıyorum. (8mbit adsl)


  • lanlanlan  (11.12.11 15:48:25) 
8mbit adsl ile çamur izliyorum digiturk web tv'de. 20. dakikada vermeye başladı geçen gün bjk-ordu maçını. bir de ekteki şeyle karşılaşmayacağının garantisi yok. sorun anında muhatabın yok vs. vs.

ek: dl-web.dropbox.com
  • army14  (11.12.11 15:58:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.