[]

10 aralık real barca maçı

xavi'nin attığı gol öncesinde ofsayt yok mu? yoksa neden yok. 36. saniyede başlıyo pozisyon.

link:www.ntvspor.net


 
Ofsayt yok çünkü Xavi topa vurduğu anda ofsayt pozisyonunda ki oyuncu aktif değil. Yani topa doğru bir hamlesi yok.


  • skywalkeremre  (11.12.11 05:57:14) 
öncesindeki pozisyonda iniesta sachnez paslasıyo ve top geriye doğru gidiyo madridli oyuncu müdahale etmese arkadaki barcalıya gitcek o adamdan bahsetiyorum. o paslasmada madrıdlıye mi carpıyo???


  • gorgusuz  (11.12.11 06:01:42 ~ 06:02:51) 
Golü zaten marcelo kendi kalesine atıyor top ona çarpıp yön değiştiriyor. Değiştirmese bile arkada ki barcelona topa hareketlenmediği sürece ofsayt olmazdı.


  • skywalkeremre  (11.12.11 06:13:17) 
zaten önceki pozisyonda madridli oyuncu müdahale ettiği için ofsayt değil. sanchez topu ofsayttaki fabregas'a atmak istiyor ama top fabregas'a gelmeden real'li topçu uzaklaştırıyor. yani ofsayt değil.


  • zgrydn  (11.12.11 09:26:58) 
çok net ofsayt, aktif bir şekilde topa hareketleniyor. topa hareketlendiği için madridli futbolcu topu kesmeye çalışıyor, bu onun aktif olmadığını göstermez.

ama o gol olsa da olmasa da barcelona madridi yenerdi, yendi de. benzema, lass, dimaria, khedira gibi fukaralarla barcelonaya rakip olunamaz.
  • tchuck  (11.12.11 10:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.