[]

Kindle kullanıcılarına sorular

Merhaba,
Bir kindle touch spariş etmek üzereyim.
www.amazon.com

Ama hala bi takım sorular var kafamda. Mesela, sözlük uygulaması internete bağlanmadan da çalışıyor mu? Kitapta bilmediğim kelimeyi seçmem yeterli mi internet olmasa da?
Bir diğeri de powerpoint sunumlarını dinleyici notu şeklinde Kindle'a aktarıp okuyabilir miyim?
Ve gerçekten pil ömrü 2 ay mıdır?
Special offers versiyonunda çıkan reklamlar bir süre sonra rahatsız edici olur mu acaba? Okurken çıkmıyor sanırım?
diğer e-readerları da görüp, ''bu fiyata bu daha iyi'' gibi önerisi olan var mı?
Amacım ders notlarını, makaleleri, bedavaya indirdiğim kitapları, gözüm çok yorulmadan, internette kaybolmadan odaklanıp okuyabilmek.

 
special offer'lı alın. kullanmadığınız zaman kindle açıksa special offer çıkıyor. bu da sorun değil zaten.

ama şöyle birşey var amazondan buraya onu getirtemezsin.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (10.12.11 12:49:06) 
Amerika'dan gelecek birinden isteyeceğim.


  • ponyo  (10.12.11 12:50:12 ~ 12:52:12) 
tamam sorun yok o zaman. pil ömrü gidiyor o kadar. tabi günde 3-4 saat kullanırsan.

sözlük uygulamasından kastın nedir anlayamadım? sözlük uygulama olarak sadece ios ve android işletim sistemini kullanan telefonlarda var. kindle için böyle şeyler yok. wifi ile bağlanacaksınız. keyboardlu versiyonda browser açıkçası çok iyi değil. wikipedia falan iyi. sözlük iyi çalışmıyor.

zaten sadece kitap okuma üzerine kurulu. bir kombo değil.

çevrimdışı sözlük hallediliyor.

şu powerpoint olayı hakkında fikrim yok.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (10.12.11 13:09:37) 
ben gecende touch a baktim ,ekran olayi cözülmemis,sony nin touch unu kullandim bi süre,kesinlikle cok cok parlak ve okuma acisindan cok basarisizdi,kindle touch da ayni sekildeymis.

www.amazon.com

bunun yerine kindle normal ya da kindle keyboard öneririm,ben kindle keyboard kullaniyorum,kullanisli keyboard i ama cok cok kullanmiyorsun ,ondan normal standart kindle da düsünebilirsin.

ama genelde her yorum kindle keyboardin digerlerinden daha iyi oldugunu söylüyor.ondan kindle keyboarddan sasma.

bu arada internet filan demissin ,internet icin cok verim bekleme ,wikipedia gercekten kullanisli oluyo bir gercek ama bir cok site hem uzun sürede kullanilir hale geliyor hem gerek yok.ondan internet amacli alma.
  • serabetan  (10.12.11 13:10:50 ~ 13:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.