[]

onay bekleyen çaylak

arkadaş 37800. sırada. geçen gün kayıt olup 10 entry tamamladı. ne zaman sıra gelir tahminen?

ben mesela 12000. sıradayken alınmıştım.

login olma farkediyor sanırım değil mi?

 
en az 2 ay.


  • Pukay2  (10.12.11 10:17:57) 
40 binden girdim ben şuan 33.5 tayım. günde 100 200 yada 300 kişi ilerliyor daha fazla değil. login olma farkediyormuş tabi ama bir de oy verme de etkili oluyormuş ama kesin olmayabilir emin olmadığım için ben denemedim


  • jedilance  (10.12.11 10:56:40) 
günde 50 bin çaylağın silinmesi sonucu 50 bin küsur sıra ilerlemememi saymazsak temmuzun 13'ünden beri yaklaşık 17 bin sıra ilerleyebildim. arkadaşının en az bi 8 ayı vardır diye tahmin ediyorum.


  • isimsiz uye  (10.12.11 11:28:27) 
ben çok bekledim ama ne olumlu ne olumsuz cevap bile alamadım. Birçok kez denedim üstelik umudum tükendiği an duyura daldım.


  • nisansayısı  (10.12.11 12:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.