[]

oje rengi seçmek!

buğday tenliyim.hangi renk şık durur bilemedim ne yapsam ne etsem?




 
bence kullanma. daha güzel oluyor emin ol. şahsi fikrim.


  • nemo problemo  (09.12.11 22:13:24) 
ben esmerim gerçi ama
tamamen siyah yahut lacivert giyindiysem kırmızı -kıpkırmızı
bu yazın moda rengi olan yeşilleri mavileri ben süremedim ama çok yakıştırdım hatunlara yapılabilir
almayı düşündüğüm renk ise pastelin somon-açık yavru ağzı bi tonu var çok tatlı bence
  • niye ama  (09.12.11 22:23:31) 
mor her renge gidiyor bir dene


  • enedwaith  (09.12.11 22:23:38) 
@neo olur mu! tabi ki ten rengi önemli.mesela beyaz tenli ellere açık-koyu her ton bir enerji katıyor. koyu tenlilerde açık renk ojeleri çok rahat kullanıyolar.benim şöyle hah bu! dedirticek cinsten bir renk önerisine ihtiyacım var.


  • çılgındünya  (09.12.11 22:24:29) 
@çılgındünya bu bilgiyle bir yaşıma daha girdim .o zaman sana pembe mor kırmızı gibi iddialı renkler diyorum .


  • neo  (09.12.11 22:33:09) 
bir erkek gözüyle şu french denen zımbırtıyı öneririm ben.


  • lunedor  (09.12.11 22:50:33) 
flormar'ın morsiyah bir ojesi var. biraz goth duruyor ama şahane bence. bir kaç haftadır hep bunu sürüyorum. bir de mat renkler seç, parlak/sedefli ojeler bugday tende sırıtıyor (bence).


  • zkurmus  (10.12.11 11:14:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.