[]

bir şey yapmalı ama ne ?

www.eksisozluk.com

burdaki başlığı ben açmıştım ilk başlardaki amaçlarını desteklediğim için. ancak durum değişti, ugg giyip iphone kullanan kişiler tarafından okulumuzda sermaye istemiyoruz durumuna döndü.

ancak şu anda desteklemiyorum durumu ve de bir şey yapmak istiyorum. ilk başta aklıma starbucks logosu koymak geldi mesaja ama pek etkili değil sanki.

sizce ne yapabilirim ? ne yapmalıyım?

not: başından beri olayın içindeyim neler döndüğünü biliyorum. "yok onlar öyle demeye çalışmıyorlar" filan demeyiniz :)


not2: benim desteklediğim şey starbucks'ın oradan kaldırılması. zira okulda yemek yenecek yer kalmadı. ancak onlar starbucks kaldırılsın, sermaye okula girmesin diyorlar. umarım aradaki farkı anlayabilmişsinizdir.

 
E tamam, mesaja edit düş, başta böyle olacağını düşünüyordum ama tam tersi oldu diye detaylı açıkla bence.


  • roket adam  (09.12.11 17:31:36) 
editle entryi.

bir de madem olayın içindesin, geceleri biraz daha sessiz olsanız ya, yukarıda çok rahatsız oluyoruz biz.
  • klassno  (09.12.11 17:39:10) 
editleyip buraya starbuck tarafından reklam verildi gibi bir şey demek daha güzel olmaz mı ? daha çok onları sinir edecek bir şey istiyorum yani. bu konuda fikirlerinizi şey yapmıştım :)


@klassno: ben durmuyorum orda, bir kere gittim sadece.
  • fakyoras  (09.12.11 17:45:19) 
sen de ne dengesizmişsin bilader. bi starbucks karşıtı eylemi destekliyosun bi starbucks reklamı yapıyosun.


  • cro magnon  (09.12.11 17:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.