[]

Snatch, The Bank Job, Lock Stock and Two Smoking Barrels

Saydıklarım gibi ingiliz mizahının hissedildiği, arada bir ekşın da olan ama daha çok senaryoya dayanan filmler aramaktayım. IMDB tag'lerine bakabilirdim evet ama referanslı olsun istedim. Arada bir spoiler da yiyorum ordan zaten fena oluyor. Ayrıca hot fuzz'ı sevmedim.




 
kiss kiss bang bang (*), lucky number slevin, layer cake (bi tek layer cake ingiliz ama senaryolari istediginiz gibi, ozellikle kiss kiss bang bang tavsiye ediyorum)


  • jay kay  (16.07.08 08:16:50) 
The 51st State
The Full Monthy (bu action değil ama İngiliz mizahının yogun hissedilebildiği filmlerdendir)
ilk aklıma gelenler..
  • islakkedicorbasi  (16.07.08 09:52:36) 
smokin aces

(not: butonlar pratik olmuş)
  • deckard  (16.07.08 10:14:42) 
Mean Machine'i önerebilirim ben yukarıda sayılanlara ek olarak. Öyle çok senaryosal bir film değil ama eğlendiriyor yine de. Yapımcısı Guy Ritchie, Vinnie Jones da başrolde.

Shallow Grave de iyidir. Bunda da Ewan McGregor döktürüyor. Ewan McGregor demişken Trainspotting dememek olmaz ama kesin izlemişsindir onu sen.

Trainspotting ve Shallow Grave filmlerinin yönetmeninin (Danny Boyle) bir de Millions diye bir filmi var. "Çocukların gözünden Shallow Grave" diye tabir ediliyor/edebilirim. Onu da izleyebilirsin.
  • shangrilla  (16.07.08 12:06:11) 
danny the dog var.. bakmayın siz jet li nin oynadığına.. hemen hemen aynı tarz..


  • ayanux  (16.07.08 13:03:23) 
Revolver gene aynı kadrodan doğru hatırlıyosam


  • blackworld  (16.07.08 14:51:33 ~ 14:52:33) 
death at a funural
www.imdb.com

  • edge_nabby  (16.07.08 15:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.