[]

paris beauvasi havaalanı

ryanair uçuşlarını buradan yapıyormuş. paris şehir merkezine uzak mıdır? ulaşım kolay ve ucuz mudur? ucuz diye uçak bileti alıp, havaalanına gitmek için dünyanın parasını vermek gibi bi eşeklik yapmayalım.
not: azcık acil.



 
paris'e 1 saat uzaklikta, ryanair ucaklari oraya indigi icin, ucak inis saatlerinde paris'e otobusler kalkiyor 14 euro bileti, donerken de oradan donecekseniz paris'ten son otobus aksam 8de kalkiyor, ucaginiz gec olsa bile erken gitmelisniz, oraya taksi 150 euro tutuyor dikkat!


  • zoch  (07.12.11 21:28:00) 
parise 1 saat mesafede port maillot'tan 15 euro ya servisler var. servisler ryan air lerin saatine göre kalkıyor. port maillot'tan beauvasi arası 15 euro çok aşırı bir fiyat değil.
www.aeroportbeauvais.com

  • rentts  (07.12.11 21:37:57) 
bi ara uçak sabah 8'deydi. havaalanına giden otobüs de sabah 5 gibi kalkacağı için gece 2ye kadar şanzelize'de dolanıp yürüyerek otobüs durağına gitmiştik. allahtan 15-20 tane türk de oralarda kamp kurmuş otobüsü bekliyolardı da birbirimize kenetlendik, sıkılmadık...


  • brkylmz  (07.12.11 22:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.