[]

vefa bozacısı

bir şekilde bugüne kadar hiç boza içemedim. ilk tadımı yerinde yani vefa bozacısında yapmak istiyorum. nasıl gidilir yardımcı olabilecek var mı?




 
eminönünden unkapanı tarafına giden otobüslerden birine bin. imç'nin orada in. fatih reşat nuri sahnesi var. o sokak içindeydi yanlış hatırlamıyorsam.


  • sutlu nescafe  (07.12.11 19:22:11) 
beyazıt'a ulaş bir şekilde sonrası kime sorsan söyler


  • jonathan livingstone  (07.12.11 19:44:59) 
emınonunden tramvaya gir beyazıtta in yukarı dogru yuru soylerler zaten ıstanbul unıversıtesının oralarda


  • cmr_sa  (07.12.11 20:39:01) 
eminönünden unkapanı tarafına giden otobüslerden birine bin. SGK binasının önünde(kemerlerden hemen önceki durak) in. karşı çaprazında fatih reşat nuri sahnesi var, onun ara sokağından 100-200 metre kadar içeri yürü, soldaki ara sokaklardan birinde 10-20 metre kadar içerde. vefa bozacısının hemen karşısındaki büfeden biraz leblebi almayı unutma, afiyet olsun


  • yemrem  (08.12.11 10:07:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.