Giriş
(14)

gençken yapmadığunza ama ilerde pişman olduğunz hareketler nelerdir.....

shyman
aklınıza ne gelirse srtık mesela benimkiler 1 hala içki içmedim tadını merak ediyorm 2 kerhaneye gitmedim milli olmadım acaba nasıl bir şey 3 bole kızlarla skor peşinde olan erkekler oluyo onlardan olmadım 4 kızlarla bol kanka gibi takıldm amk her gece biri olmadı 5 piç olamadk yaş 22 ye gelio kısm
aklınıza ne gelirse srtık mesela benimkiler
1 hala içki içmedim tadını merak ediyorm
2 kerhaneye gitmedim milli olmadım acaba nasıl bir şey
3 bole kızlarla skor peşinde olan erkekler oluyo onlardan olmadım
4 kızlarla bol kanka gibi takıldm amk her gece biri olmadı
5 piç olamadk yaş 22 ye gelio kısmette bulamadık
6 okadar kıza yazdım hiç biri olmlu pas vermedi amk
0
shyman
(07.12.11)
içki iç, içki güzeldir.
Keraneye gitme ne işin var la?
0
alkolik imam
(07.12.11)
ya alkolik niye yazıyosun ölü taklidi yapıyorduk.
0
duptıs
(07.12.11)
bazı sevdiğim hatunlara açılmamıştım başkaları kaptıydı.
0
bones
(07.12.11)
kız olaylarını takma bu kadar ya, olur her sey zamanla. skor pesinde olma. iş ciddiye bindiğinde kızların gözünde değerin düşer.

içki iç ama, cin tonik, tekila filan güzel şeyler bunlar :)
0
dasher
(07.12.11)
yaş 22 diyosun gençtn kastın tam olarak ne
0
mlky lvn
(07.12.11)
skydiving hala yapmadım lan!

bi de beş parasız dünyayı gezmek...
0
ermanen
(07.12.11)
aklınız fikriniz karıda kızda ya la
stajla dil kursuyla geçirdiğim yazlardan birini bari sırt çantasıyla gezmek için ayırsaymışım diyorum
0
niye ama
(07.12.11)
1 bende içmedim ama pişman değilim
2 gittim ama ortama bakmak için
3 benim için skor sadece spordadır
4 benimde çok kız arkadaşım var ve bu her gece birisiyle yatacağım anlamına gelmez
5 bende piç değilim, efendilik graldır bırak piç olma
6 o nasip kısmet

not: yazdığın her şey kızlarla alakalı, sevgilin olmadığı için yazmışsın belli. ama hayallerindeki gibi biri olursan eğer bi gün, emin ol ki eski hayatını özlersin ve asıl o zaman pişman olursun. zira herkes kısmetini yaşıyor..
0
blackmail
(07.12.11)
1-tadının merak edilecek bir tarafı yok, bok gibi
2-elizabeth'e takıl daha iyi, escort belki iyi bir deneyim olur ama yine de tavsiye etmem. hastalık riski var bulaşma derim
3-4-5-6 yazmaya devam et. kaşınanı kaşı, kaşınmayanın duyguları ile oynama
0
lazpalle
(07.12.11)
yaz aylarında sırtta çanta otostopla gezmemek ülkeyi en çok pişman olduğum. halbuki genç, güçlü, rahata alışmamışken daha ne iyi olurdu.
0
anarsi yureklerde
(07.12.11)
Gençliğimin en güzel zamanları bilgisayar başında geçmeseydi keşke..
0
saruwatari
(07.12.11)
Ben aldim sirt cantami ac ve pis bi halde biriktirdigim uc kurus parayla 11 ulke gezdim. Pisman olmayin cunku daha fazlasini istiyorsunuz. Simdi hala surayi da goremeden olcez buraya da gidemeden gocucez diyorum. Gerci daha gencim o yuzden gezip tozma meselesinde sans onemlidir o sansi kovalayin. Promil al ozellikle raki ic raki candir. Insan inceden muzeyyen abla calarken raki icemeden olmemeli bence. 2. soruna bayan oldugum icin cevap veremicem. Skor pesinde de kosma cok bi halt degil. Kizlara yazmak yerine inandigin sevginin pesinden git. Gunu ve ani yasa ama kontrollu ol o zaman pisman olmazsin.
0
chimera9
(07.12.11)
efendi ol, piçliğe özenme :)

bi de içki boktur.
0
karabasun
(23.01.12)
-içkiye alışma ama içmeyi öğren. ortam olur içersin şebek olur çıkarsın sonra olmayacak yerlerde. kaçmak için içme.
-gitme zaten. para bul escort ayarla çok merak ediyorsan.
-22 yaşına kadar milli olmadı isen zaten skor peşinde koşmayı ancak para bulduktan sonra 30'undan sonra yapabilirsin. fenerbahçe gibi şikeyle skor yaparsın.
-her gece biri olmasın zaten ama kankalığı abartma her kızla. arada bir iki tanesine piçlik yapmadan yavşa. hiç belli olmaz nereden ne çıkacağı.
-piç olup naapcan bu yaştan sonra.
-olur o olur. dert etme.
0
block
(23.01.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.