[]

Yabancı chat arkadaşı ile neler hakkında konuşulabilir ?

Merhabalar.arkadaşlar benim yaklaşık 1 aydan beri konuştuğum bir arkadaşım var kendisi brezilyalı(kız).herneyse ilk 3 hafta filan birbirimizi pek tanımadığımızdan muhabbet baymıyodu konuşabiliyoduk ama şu an birbirimiz hakkında çoğu şeyi biliyoruz ve muhabbet günün nasıl geçtiği kısmından sonra takılıyor ya o sıkılıp çıkıyo ya ben şimdi ben konuşmayı nasıl daha eğlenceli bi hale getirebilirim ki ne o sıkılsın ne de ben(not: amacım sadece ingilizce geliştirmek.kızlarla pek muhabbet edemiyorum biraz çekingenim bir şey sorarım da yanlış anlar diye çekiniyorum açıkçası(erkeğim) )

şimdi tavsiyelerinizi alıyım.yardımlarınız için de çok teşekkürler


 
webcam açın birbirinize muhabbeti uzattığını çoğunlukla gördüm.


  • hıkmıkzık  (07.12.11 00:14:12) 
ya öyle bişey teklif edicem de o sitede Türklere abaza gözüyle bakıyolar birazcık hakkımda yanlış bişey düşünür diye yapamadım :/


  • orixim  (07.12.11 00:17:41) 
1 aydan beri internet sitesinden mi konuşuyorsunuz ohoo ne oldu burası kasıyor msne geçelim ayaklarına.


  • hıkmıkzık  (07.12.11 00:32:49) 
msn mi:)?facebooktan ekledim lakin msn kullanmıyorum ben onunda yok galiba webcam şart mı acaba muhabbeti koyulaştırmak için eğer öyleyse gerekirse msnde açabilirim?


  • orixim  (07.12.11 00:41:07) 
@freekara iltifat başlarda çok ettim teşekkür etti çok tatlısın dedi sürekli de edersem sıkıcı olmam mı ?


  • orixim  (07.12.11 00:43:13) 
karşılıklı oynanıcak online oyunlar. basit soru cevap oyunları falan var. aaa bak şöyle bir site buldum diye itelersin. çizbakalim.com da ingilizce bölüm var keyifli bi aktivite olabilir.


  • racing2  (07.12.11 02:29:08) 
ülkelerin durumundan bahsedin siyaset yapın ne bilim. iltifat et falan demişler ama yazılmış gibi olma bilmem kaç bin kilometre ötedeki kıza ne gerek var.


  • yuto  (07.12.11 02:52:52) 
Al sana konuşacak konu; müzik, film, edebiyat, eski sevgililer, en komik anı, en kötü anı...


  • long live rock n roll  (07.12.11 03:48:32) 
@long live rock n roll o konular hakkında da çok konuştuk:/


  • orixim  (07.12.11 12:45:33) 
yenisini bul


  • cnonefb  (07.12.11 20:08:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.