[]

Kadınların pornoya bakış açısı

merak ediyorum.

bu bakış açısını bir olgu gibi ele alıp genellersek daha iyi olur. o seviyor, bu gizli gizli izliyor, ben iğreniyorum gibi değil yani.


 
ben, izlemiyorum, iğreniyorum diyeni görmedim.


  • bahadr35  (06.12.11 18:28:36) 
ben izliyorum diyeni de ben görmedim.


  • franz kafka  (06.12.11 18:31:01) 
bende izlemeyenini görmedim..


  • blackmail  (06.12.11 18:32:25) 
bir dönem format vs. işleriyle uğraşıyorduk hatunların bilgisayarlarının %80inden dünya porno çıkıyordu, izlemiyorum diyenlerin çoğu yalan söylüyor...


  • bisanthe  (06.12.11 18:33:06) 
cinsellik sadece erkekler için olan bir olgu değil. kadınlar için de var. dolayısıyla bir kadının da porno izlemesi kadar doğal bir şey yok. ama nedir, sert porno sevmez mesela. o da kadından kadına değişir. ama sadece erkeklerin cinsel dürtüleri yok. toplumumuz sağolsun, ayıp bir şey olarak lanse ettiği için kadınlar üç maymunu oynuyor,oynamak zorunda bırakılıyor.


  • pelinn.  (06.12.11 18:37:31) 
pelinn. haklı. sonucta ihtiyaç ve haz.insanların ortak duyguları.

onun dısında emin ol etrafında ummadıgın kız ve ya erkek farketmez ilginç fantazileri ve sex takıntıları olabilir.
  • spesifikasyon  (06.12.11 18:40:24) 
ummadık baş taş yarar hacı.(evet atasözünü ben böyle kullanıyorum) İzlemiyorlar mı? izliyorlar. Sırf meraktan izliyorlar. Yoksa onlar da biliyorlar cinselliğin öpüşmekten ibaret olmadığını. Günümüzde artık erkekler öyle ya da böyle bir şeyleri bilen kızlar istiyorlar karşılarında. Bekaret durumları ile tezat oluştursa da bu böyle.. Bu açığı da porno ile kapatıyor kızlar.


  • bilmemkacincinick  (06.12.11 18:45:16) 
üniversiteden bir kız arkadaşım izliyordu, porno muhabbeti yapmışlığımız vardır. arkadaştan film almıştı falan.. kadınlar için yapılan pornolar var, şimdilerde onu izleyenler falan da oluyor.

ayrıca bisanthe'nin dediği gibi bi kaç kız arkadaşın pc'lerine format atalım derken pornografik şeylerle karşılaşmıştık, tabi merak edip te bakmış olabilirler..
  • toshiro  (06.12.11 18:54:43) 
sözlükte bir yazar vardı tumblr sayfası açmıştı kadınlar için porno diye galiba.
lisede kız arkadaşlar birbirleri arasında cd değiştiğini görünce bizimkilerden biri çantalarından kapmıştı ve porno cd si bulmuştu. hatta bir arkadaşım kızların %702inde zıbık olduğunu iddia ederdi.

  • hoot  (06.12.11 19:02:27) 
ben kafam çok bozuk olunca açarım :)

daha böyle filmvari-duygusal pornolar hatunlara yöneliktir, diye okumuştum bir yerde. benim de görüşüm o yönde. duyguya-şehvete dair bir şeyler olduğunda daha çok ilgimizi çekiyor.

bi de erkeğin zevk aldığını görmenin mühim olduğu kanısındayım. sıradan pornolarda erkeği zevk alırken görmek zor. hatta maalesef, gay pornolarında zevk alan erkek oranının normallerden daha yüksek olduğunu üzülerek belirtmek durumundayım. olacak iş değil ama oluyor.

o yüzden, tamamen şahsi görüşüm ; zevk alan erkek + zevk alan hatun + duygu + şehvet = kadın için iyi porno. pozisyon zenginliğine gerek bile yok.

öööyle porno ustası oldum. yaa yaa...
  • kralice maud  (06.12.11 19:20:53) 
böyle gay porno müptelası olan türleri vardır bunların. hiç elleşilmez bakış açılarına.


  • Sir.Fitih  (06.12.11 19:29:42) 
kadınlar da porno izler. Ama porno sektörü genelde erkek tüketiciye hitap ettiği için kadınlar tarafından "kaliteli porno" bulmak ve dolayısıyla beğenmek zor oluyor.


  • bitter cikolata  (06.12.11 19:32:11) 
  • wampex  (06.12.11 19:47:53) 
Konulu pornolar ne için var sanıyorsun.


  • tcyx  (07.12.11 12:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.