[]

az önce biri vardi hesaplari boyuna silindi

en son söyle bi soru sormustu

"100 liraya faturasiyla aldigim gs formasini faturasiyla beraber 80 liraya satmak istiyorum, bi kac gündür bu ilani veriyorum ve hesabim direk siliniyor" falan filan


ben de cevap verdim

"la bilmedigin bi kural vardir, du bakalim"


adamin sanirim o son hesabi silinmis yine.


sebebi ne bu olayin ?

 
admin fenerli bence:)


  • diaspora  (06.12.11 15:37:43) 
o arkadaştan ben de alıyorum forma. neyse konu bir duyuruyu günde 20 kere açması. 2-3 kere açtı, sonra modlar haliyle silince inada bindirdi devamlı açmaya başladı, açarken modlara hakaret etmeye başladı v.s v.s


  • xenophobe  (06.12.11 15:41:37) 
o arkadaş çok agresif valla. ben mesaj attım formalar için, bi dövmediği kaldı.


  • tantunisultansüleyman  (06.12.11 16:22:06) 
mod olarak cevap vereyim.

1. ilk silinme nedeni silip silip sürekli açması
2. sonradan silinme nedeni aynı duyuruyu açıp bir de üstüne küfür etmesi. kullanıcı uçunca yeni kullanıcı alıp hırsla ana avrat sövmeye devam etmesi.

not olarak da ekleyeyim. kurallara aykırı duyuru açıp silinince lütfen kafanızdan sebep uydurmayın. duyuruda sinirlendiğiniz adama küfür edip silinince "siz de bu adamları koruyorsunuz", "siz de teröristsiniz" falan demeyin. silmemizin nedeni adamları koruduğumuz için değil, küfür ettiğiniz içindir.

galatasaray ile ilgili duyuruyu 70 kere tekrar tekrar açıp silinince "orspuçocuu fenerli admin" demeyin. silinmesinin nedeni tekrar tekrar açmanızdır. fenerli olmamız veya olmamamız değil.

kuralları gözünüzle ve beyninizle okursanız niye silindiğini anlayabilirsiniz.

duyurunuzun üste alınması için tercih etmeniz gereken yol da üste alınmış duyuruları ispiyonlayıp ispiyon gerekçesine "benim duyurumu da üste alır mısınız" yazmak değildir. mesaj atabilirsiniz. birimiz görmemişsek birimiz görürüz. yine de almıyorsak demek ki üste almaya değer bir duyuru değildir. şahsen ben parasıyla özel ders verme ilanını üste almaya değer görmüyorum.
  • kibritsuyu  (06.12.11 16:29:16 ~ 16:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.