[]

en ucuz kargo hangisi

bugün uçakla istanbuldan izmire gidicem.4 bavul 1 sırt çantam var. göte girmesin kilo başına 3 tl ödemyeyim diye(ki nerdeyse fazladan 50-60 kilo var) bunlardan en büyük 3 bavulu kargo ile göndereyim dedim.

not:ptt kargoyu aradım bavulları o şekilde almıyoruz ya fermuarlarını kilitleyeceksiniz ya da poşet içine koyacaksınız dediler.şu anda ne kilit ne de kocaman poşetler bulacak durumda değilim.

o yüzden böyle prosedürler çıkarmayacak ve en ucuz şekilde bavullarımı alavak hangi kargoyu seçmeliyim.

ps: yarım saat içinde evden çıkcam en azından bi süre üstte kalırsa sevinirim.

 
otogardan bir otobüse verseniz? gittiğinizde alırsınız. hem daha ucuz olur..


  • orange coffee  (06.12.11 12:09:07) 
otogara gidecek zamanım ve aracım yok maalesef. mecidiyeköydeyim. burdan taksiyle gidelim desem oooooo.


  • jack n brooks  (06.12.11 12:14:46) 
okadar çok tutar mı yaa


  • jack n brooks  (06.12.11 12:26:18) 
aras kargo, 100 tl'yi geçeceğini sanmıyorum.


  • commander64  (06.12.11 12:33:45) 
ptt


  • bryan fury  (06.12.11 18:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.