[]

z-5500'a bağlayıp çevresel dolby ve DTS sesleri almak içi en iyi kulaklık?

Sevgili dr.dre arkadaşlar;

Şimdi evde bir adet z-5500 var ama geceleyin ps3 üzerinden oyun oynarken ya da wd tv üzerinden .mkv film seyrederken normal olarak sesi çok açamıyorum. Şimdi z-5500'ın dekoderine bağlayıp yine 7.1, 5.1, dolby digital, DTS sesleri alabileceğim 200 lira civarlarına kadar en iyi kulaklık hangisi olur?

Bir de kulaklığın 5.1 ya da DTS desteklemesi gerekiyor mu yoksa kaliteli bir stereo kulaklık alsam z-5500'ın decoderinden çözünüp gelen sesi çevresel olarak bana verebiliyor mu anneye anlatır gibi anlatabilirseniz çok sevinirim?

teşekkürler.

 
logitech f540 nasıldır örneğin?


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (06.12.11 11:29:42) 
z5500'un anfi cikisi disinda 5.1 cikisi var miydi ya? z5400 var bende, yok sanki ama.


  • disq  (06.12.11 15:03:05) 
z5500'ın decoderinde kulaklık bağlanacak yer var ama oradan stereo çıkış mı veriyor yoksa sanal bir surround olayı yaratıyor mu stereo kulaklıkta bilemiyorum.


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (06.12.11 16:24:50) 
stereo verdigini tahmin ediyorum.


  • disq  (06.12.11 20:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.