[]

kredi kartı

kredi kartı çıkarttıracağım. hangi bankayı tavsiye edersiniz? maaşın kaç katına kadar limitli kart çıkarabilirim? 2500 tl civarı limitli bir kart çıkarttırmak istiyorum.




 
genelde ilk seferde bin küsur veriyorlar. daha sonra harcamalara göre ve belgeli gelir beyanlarına göre arttrılıyor. world, axess iyidir.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (06.12.11 09:36:04) 
maaşını aldığın banka. diğerleri mutlaka para tırtıklayacaktır (gerçi çalıştığın yerin banka ile anlaşması yoksa maaş hesabın olan banka da tırtıklamak isteyecektir ama maaş hesabı da bir koz tabii). 5 katına kadar çıkabilirsin diye biliyorum ama en iyisi maaş hesabının en fazla 2 katı. sonra kredi yüklenip te yana yakıla borç aramak zorunda kalma.


  • tururo  (06.12.11 09:41:14) 
taksitli kullanım için soruyorsanız bonus,world,finans,axess,maximum diğerlerini boşverin en yaygını bu sıralamada bence.Limit gerekli ise ve vermezlerse benim gibi 1000 TL lik iki farklı bankaya ait kart çıkarın.


  • Abraxass  (06.12.11 10:23:47) 
finans fix kart en iyisi bence,
sonra bonus
sonra world
not:bonus kullanmaktayım.
  • seyduna6687  (06.12.11 10:41:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.