[]

1.Levent'e nasıl gidilir

Efendim, 1. Levent Nisbetiye Mahallesi'ne nasıl gidilir? Muhtemelen Havalimanı ya da Yenibosna tarafından gidicem ama İstanbul'u hiç bilmeyen birine tarif eder misiniz? Neye bineyim nerde ineyim?
--
sağolun varolun.


 
yenibosna'dan metrobüs'e binin. zincirlikuyu'da inin. zaten levent zincirlikuyu'ya çok yakın, ordan levent istikametine giden herhangi bir otobüse binebilirsiniz.

havalimanı'ndan da havataş servisleri ile taksim'e gelip, taksimden metro'ya binebilirsiniz. levent metro durağında inersiniz.
  • otonomo  (05.12.11 21:06:24 ~ 21:07:49) 
havalimanından metroya binin, zeytinburnunda metrodan metrobüse aktarma yapın, metrobüsten zincirlikuyu durağında inin. merdivenlerden yukarı çıkacaksınız, levent tarafını gösteren yönden çıkın ve otobüs bekleyin, duraktan geçen tüm otobüsler levent'e gidiyor. nisbetiye mahallesini bilemiyorum ne yazık ki.

yenibosnadan gelecek olursanız da direkt metrobüsle zincirlikuyu durağında inin otobüsle levente geçin.
  • asq me  (05.12.11 21:12:07) 
eğer arkadaşların dediği gibi metrobüsle geleceksen ki toplu taşıma için başka alternatif gözükmüyor zincirlikuyu'da inip sarıyer/levent tabelasından üstte çıkacaksın, yukarıdaki duraktanda 559C,43R,U2 gibi otobüslere bin 2. durak leventtir zaten 4. durak akmerkez...eğer nisbetiye diyorsan bu cadde hisarsüstüne kadar gider...ilk iki otobüs bu caddeyi boydan boya kullanır. otobüste çekinme sor birine seni aşağı atar ahanda burası deyu.


  • citanin ete doydugu an  (05.12.11 22:11:44 ~ 22:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.