[]

Hassas Diş İçin Antibiyotik

Bu dişin suyu ısındı. Ama önce bi adam olması lazım. Dürüm yedik az önce, o dişin üstüne ısırdığım anda allah dedim acıdan. Çok hasassas kerata :)

Neyse, bana bunun hassaslığını alacak antibiyotik lazım, o geçsin çektircem direkt.

Ne kullansam ki?

 
kullanmayın

iltihaplandıysa antibiyotik olur ama sırf sızlıyor diye doktorla konuşmadan boşuna antibiyotik almayın.
  • kisa  (05.12.11 12:06:59) 
doktora çektirmek için gittiğinde zaten iltihabı bitirmek için antibiyotik vercek atıyorum 1 hafta sonra iyileşince gel çekelim diycek o yüzden kendin kafana göre iş yapma bence.


  • joepiscopo  (05.12.11 13:00:41) 
O diş yaklaşık 15 yıldır dolgulu da, onun yanındaki diş yerine köprü yapılıp bir ayak da o olacak. İşte bu köprü ayağı olan dişin üstüne sert bir baskı geldiği anda çok acıyor. Şu anda veya sonrasında hiçbir ağrı-sızı yok. Ayrıca şimdi çay içiyorum - ve çay sıcak haliyla - çayı onun üstüne biriktiriyorum hiç acı veya başka birşey de yok.

hassaslığı geçerse tedavi için başlatıcam da, o yüzden ilaç aradım.
  • jesterdvine  (05.12.11 14:32:30) 
gargara, antibiyotik ve yukardan aşağı hareketle fırçalama.

muhtemelen kanala giden çürük. geciktirme derim artık.
  • bradshaw  (05.12.11 18:04:03) 
Kanal tedavi gerektirebilir. Kök ucunda lezyon oluşmuş da olabilir. muayene ve film çektirmeniz gerekiyor. eğer şişlik yoksa antibiyotik kullanmanıza şimdilik gerek yok.


  • dyna  (05.12.11 20:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.