[]

Belediyelerin yasal hakları?

öncelikle www.ntvmsnbc.com
anayasada yahut yasalarda hayvan hakları yok mu? var.
belediyenin nasıl böyle bir hakkı olabilir? istanbul'da belediye fermanıyla kumarhane açmak gibi bir şey değil mi bu? benim köpeğimi elimden almaya çalışacaklar da ben vericem öyle mi?
peki böyle bir durumda köpeğimle yurtdışına kaçmaya çalışsam havaalanında tutukluyorlar mı köpeğimi anlamadım...

 
Bu tür köpeklerin tehlikeli ve beslenmesinin yasak olduğunu” iddia eden Sipahioğlu, “bununla ilgili geçmişte alınan belediye meclisi kararı bulunduğunu, bu karara istinaden sahipli de olsa pitbull ve dobermanların toplanacağını” bildirdi.


  • redlinetheturk  (13.07.08 23:46:12) 
Olmaz öyle şey, kan çıkar valla. Saldıran köpek Pitbull değil de, atıyorum Alman kurdu olsa ne olacaktı peki? Ya da köpeği elinden alınacak adam "Safkan Pitbull değil bu, Boxer kırması" falan derse ne yapılacak? Saçma işler bunlar. Böyle bir karar, İngiliz değil de bir Türk saldırıya uğrasaydı verilir miydi, o da ayrı bir muamma.

Yalnız burada "sahipli de olsa toplanacak"tan kasıt, tasması olan ya da cinsinden, bakımından sahipli olduğu anlaşılan fakat yine de sokakta sahipsiz ve başıboş dolaşan köpeklerin toplanacağı olsa gerek.

Saldırıya uğrayan yabancı uyruklu bayanın soyadının "Maddox" olmasına taktım ben. İroniye gelin. :)
  • shangrilla  (14.07.08 00:03:29) 
öncelikle köpegin uyutulmasına çok üzüldüm
saldırılan türk olsaydı bi bok olmazdı. daha evel bu pitbullar kaç kişiyi ısırdılar türkiyede tınlayan var mı?
bu köpekler güvenilmez insanların ellerinde birer tehdit. hayvanı saldırganlıga alıştıran ve dengesiz bi ruh haline sokan insanlar. bence profesyonel amaçlar dışında beslenmeleri yasaklanmalı. çünkü hiçbir zaman ehli birinin yetiştirdiginden emin olunamaz.
  • merope  (14.07.08 08:45:34 ~ 08:45:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.